Skip to the main content.
Aloita käyttö yrityksessä (0€)

Lataa hinnasto

Sovi puhelu

1 minuutin lukuaika

5 tapaa, joilla Book Salon kasvattaa salonkisi tulosta

Lue viisi tapaa, joilla Book Salon parantaa salonkisi kannattavuutta.

1. Lisää asiakkaita sähköisellä ajanvarauksella 

Ottamalla käyttöön Book Salonin sähköisen ajanvarauksen, on ajanvarauksesi auki 24/7, jolloin asiakas voi tehdä varauksensa myös aukioloaikojen ulkopuolella. Kaikki eivät myöskään halua tehdä varaustaan puhelimitse. Etenkin nuoret tekevät varauksen mielellään verkossa, ajasta ja paikasta riippumatta. Luotettavimmatkin kanta-asiakkaat voivat livetä kilpailijalle, jos ajanvaraus on helpompi tehdä.

Book Salonin sähköisellä ajanvarauksella saat lisää reittejä, joista asiakkaat yrityksesi löytävät. Jokainen lisäämäsi paikka, josta varauksen voi tehdä tuo lisää asiakkaita. Lisää ajanvaraus linkki www-sivujesi lisäksi ainakin yrityksesi Facebook- ja Instagram-sivuille.

 

2. Hyödynnä Asiakasrekisteriä

Book Salonissa jokaiselle varaukselle muodostuu automaattisesti oma varauskortti, josta löytyvät esimerkiksi asiakastiedot ja varaushistoria sekä tuotemyynti. Näin pysyt perilllä siitä, mitä palveluita ja tuotteita asiakkaasi on viimeksi ostanut. 

Voit myös merkata muistiinpanoihin esimerkiksi tiedot asiakkaan hiusväristä tai vaikka tiedon siitä, pitääkö hän kahvistaan maidolla vai ilman. 

Asiakasrekisteriä voit hyödyntää myös sähköpostimarkkinoinnin tekemiseen. Book Salonilla automatisoit myös muistutusviestien lähettämisen. Näin asiakkaasi eivät unohda varaustaan ja saapumatta jäämisen määrä vähenee. 

 

3. Lisämyyntiä lahjakorteilla

Book Salonin avulla hyödynnät eri sesongit ja autat myöhäisiä lahjan hankkijoita. Lahjakorttien myynti onnistuu suoraan verkkokaupasta ja niiden hallinnointi on helppoa. Voit siirtää kortin voimassaoloa tai lähettää hukkuneen kortin uudestaan sähköisesti. Teet lahjakorttien osto- ja käyttöraportoinnin helposti kassasta.

 

4. Helppo raportointi säästää työaikaa ja tositteiden täsmäyttämistä ei tarvita

Book Salonissa kaikki tarvitsemasi raportit ovat muutaman klikkauksen päässä. Näet reaaliaikaisesti päivän, viikon tai vaikkapa kuukauden myynnit sekä asiakkaat salonki- ja tekijäkohtaisesti. Raportit voit tulostaa tai lähettää helposti suoraan järjestelmästä kirjanpitäjällesi. Book Salonissa kassa, kalenteri ja maksupääte toimivat yhdessä, jolloin myyjätunnuksien syöttämistä ei tarvita. Virhelyöntejä ei myöskään pääse sattumaan, jolloin aikaa ei kulu kassan ja maksupäätteen raporttien täsmäämiseen.

 

5. Kaikki yhdellä kuukausimaksulla

Book Salonista löytyvät kaikki ominaisuudet, joita salonkisi tarvitsee. Säästät siis irtisanomalla kalliit järjestelmäsi ja vaihtamalla Book Saloniin, joka yhdistää kaikki salonkisi tarvitsemat palvelut.

Book Salonissa saat sähköisen ajanvarauksen, kassan, integroidun maksupäätteen ja nopeat tilitykset hintaan 29 €/kk per toimipaikka. Book Saloniin myös saat lisättyä työntekijöitä tai vuokratuoliyrittäjiä ilman lisämaksuja.

Internet on pullollaan erilaisia ajanvarausjärjestelmiä sekä maksunvälityspalveluita. Book Salonin erottaa kaikista muista se, että se on täysin kotimainen ja kehitetty yhteistyössä kauneuden ja hyvinvoinnin ammattilaisten kanssa. 

Irtisano vanhat ja kalliit järjestelmäsi ja säästä vaihtamalla Book Saloniin.

Vaihtajan opas-1

Aloita liiketoimintasi tehostaminen lataamalla maksuton opas. Oppaassa perehdytään tarkemmin Book Salonin ominaisuuksiin sekä siihen, miten vaihtaminen käytännössä tapahtuu.

LATAA VAIHTAJAN OPAS

 

Kuinka salonkiyrittäjä voi saada lisää tyytyväisiä asiakkaita?

Erinomaisiin salonkeihin voidaan matkustaa jopa useiden tuntien matkan päästä. Mikä saa asiakkaan kokemaan hyötyvänsä juuri tämän salongin...

Read More

menestyneet salonkiyrittäjät kertovat: näin teet liiketoiminnastasi kannattavaa

Uusimmassa blogissamme Book Salonin vierailevat asinatuntijat, Tiina Sohlberg ja Tajzan Sharif jakavat neuvojansa kuinka menestyneet salongit...

Read More

Iina Kuustonen, Antti Luusuaniemi ja Booksalonin radiomainokset – näin ne tehtiin

Vieraskynä Anssi Järvinen 

Ennen kuin Iina Kuustonen ja Antti Luusuaniemi saapuivat Miracle Soundin studiolle Helsingin Kaapelitehtaalle lokakuun...

Read More