Skip to the main content.
Ta i bruk i din salong (0€)
Ta i bruk i din salong (0€)

Ladda ner prislista

Boka samtal

2 minuters läsningstid

5 Sätt Book Salon ökar din salongs resultat

Lär dig fem sätt på vilka Book Salon kan förbättra lönsamheten för din salong.

1. Fler kunder med online bokning

Genom att ta i bruk Book Salons online bokning är din tidsbokning öppen 24/7 och kunder kan boka sina tider även utanför dina öppettider. Dessutom vill inte alla boka över telefon. Särskilt unga bokar gärna online, oavsett tid och plats. I värsta fall kan även de mest lojala stamkunderna smyga iväg till en konkurrent, ifall deras tider är lättare att boka.

Book Salons online tidsbokning gör det enkelt för dina kunder att hitta ditt företag. Varje ytterligare sätt som du skapar för att boka tider bär med sig flera kunder. Utöver din webbplats, kan du lägga till en bokningslänk även på företagets Facebook- och Instagram-sidor.

 

2. utnyttja kundregistret

I Book Salon skapas ett separat bokningskort automatiskt för varje bokning, vilket innehåller till exempel kunduppgifter och bokningshistorik samt produktförsäljning. Detta håller dig uppdaterad om vilka tjänster och produkter som dina kunder nyligen har köpt. Du kan markera i anteckningarna till exempel information om kundens hårfärg eller till och med om de gillar sitt kaffe med eller utan mjölk.

Med Book Salon kan du dessutom t.ex. automatisera sändningen av påminnelser, så att dina kunder inte glömmer sin bokning, vilket minskar antalet no-shows. Du kan även använda kundregistret för att göra e-postmarknadsföring.

 

3. merförsäljning med presentkort

Med Book Salon tar du vara på olika säsonger och hjälper sena presentköpare. Presentkort kan säljas direkt från webbutiken, och de är lätta att hantera. Du kan förlänga kortens giltighetstid eller skicka om ett förlorat kort elektroniskt. Du kan enkelt rapportera både köp och användning av presentkort i kassan.

 

4. Enkel rapportering sparar tid och det finns inget behov av att stämma av rapporter

Alla de rapporter du behöver är bara några klick ifrån dig. Du kan se i realtid dagliga, veckovisa eller till och med månatliga försäljningar samt kunder efter både salong och handlare. Du kan enkelt skriva ut eller skicka rapporter direkt från systemet till din revisor.

I Book Salon fungerar tidsbokning, kassa och betalterminal ihop, så man behöver inte mata in säljar-ID. Tack vare det integrerade systemet förekommer inga felslagningar, så du slösar inte bort tid på att stämma av kassa- och betalterminalrapporter.

 

5. Allt för en månadsavgift

Book Salon har alla de egenskaper en salong behöver: online bokning, kassa med integrerad betalterminal samt snabba utbetalningar i ett paket, för 29 €/mån per salong. Du kan även lägga till ett obegränsat antal anställda eller hyrstolar till salongens Book Salon -profil utan extra kostnad. Du sparar helt enkelt pengar genom att avsluta de skilda och dyra systemen som du nu har och byta till Book Salon.

Internet är proppfullt av olika tidsbokningssystem samt tjänster som erbjuder betalningsförmedling. Det som skiljer Book Salon åt från alla andra aktörer är att vi är helt inhemskt och utvecklat i samarbete med proffs inom hår, skönhet och välmående. Därmed har Book Salon alla egenskaper din salong behöver, skräddarsydda just för din bransch.

Avsluta dina gamla och dyra system och spara pengar genom att byta till Book Salon.

Bytarens_guide

Ladda ner vår gratis guide för att börja effektivisera din verksamhet. Guiden tar en närmare titt på Book Salons egenskaper och hur utbytet går till i praktiken.

LADDA NER BYTARENS GUIDE

 

Salongsägaren Heidi: ”Allt som får oss frisörer att se professionella ut är bra!"

Heidi Morelius driver två hårsalonger i Esbo med namnet ”Frissan” som fokuserar sig på hårklippningar, hårvård och frisyrer. De använder sig endast...

Read More

Beauty M. uppskattar ett system med bokning och betalning på ett ställe

laBeauty M. ligger i Spørring i närheten av Trige, en mysig stad några kilometer norr om Aarhus i Danmark. Här driver Metteline både...

Read More

PARADISE HADE INTE KUNNAT KLARA SIG UTAN ETT BOKNINGSSYSTEM LÄNGRE

Det är åtta yrkesutövare som jobbar i studion och de kan inte föreställa sig att klara sig utan ett bokningssystem längre.

Read More