Skip to the main content.
Aloita käyttö yrityksessä (0€)
Aloita käyttö yrityksessä (0€)

Lataa hinnasto

Sovi puhelu

1 minuutin lukuaika

Ilmainen ajanvaraus ja asiakasrekisteri?! Ei voi olla, mikä koukku tässä nyt on?

Miten ihmeessä Book Salonilla on ILMAINEN ajanvaraus ja asiakasrekisteri? Tiedämme, että tämä kysymys aiheuttaa paljon epäilyksiä yrittäjissä ja ymmärrämme sen hyvin. Ehkä vielä enemmän epäilyksiä herättää se, että ILMAISEEN voi lisätä rajattomasti käyttäjiä sekä toimipaikkoja. Vastaavista järjestelmistä maksetaan jopa useiden satojen eurojen kuukausimaksuja. Saammekin useasti kommentteja, kuten: “mikä koukku tässä on” tai “ei ole ilmaisia lounaita”. 

Keskeisimmät syyt Book Salonin maksuttomiin palveluihin tulevat tässä:

  • Me Book Salonilla haluamme madaltaa kynnystä kaikille yrittäjille testata ja ottaa käyttöön alan tarpeisiin kehitetyn ja laadukkaan ajanvarauksen sekä kassan (tai vain toisen).

  • Tämä matala kynnys palvelee erinomaisesti mm. aloittelevia yrittäjiä, jotka eivät halua uransa alussa kasvattaa kuukausittaisia kustannuksia.

  • Haluamme myös rohkaista kauneuden- ja hyvinvointialan yrittäjiä tekemään rohkeasti digitaalista loikkaa ja vaihtamaan paperisesta kalenterista digitaaliseen versioon. Ota ensin paperisen rinnalle ja ajanvaraukseen omaan tahtiin.

  • Nykypäivänä kun kiireiset asiakkaat edellyttävät, että voivat varata ajan itsenäisesti aikoja 24/7. Uusille sukupolville salonkiin soittaminen voi olla liki täysin mahdoton ajatus. Yrittäjät voivat ottaa Book Salon-palvelut käyttöön itsenäisesti, maksutta ja sitoumuksetta suoraan kotisivuiltamme. Käyttöönottoa ei tarvitse pelätä, sillä autamme yrittäjää joka askeleella ja apua saat sivuston chatista reaaliaikaisesti.

Mitä sitten Book Salon tästä kaikesta hyötyy? Emme välttämättä yhtään mitään. Pitkässä juoksussa meitä ja kaikkia hyödyttää menestyvä kauneus- ja hyvinvointiala. Tunnemme myös tarvetta antaa takaisin ja luoda hyvää alan ammattilaisille. Toisaalta uskomme, että kun yritykset kukoistavat ja menestyvät, niin Book Salon ILMAISEN käyttäjät ottavat lisäominaisuuksia. Kun yrittäjän liiketoiminta kehittyy ja tarpeet uusille ominaisuuksille lisääntyy, niin ilmaisen palvelun voi päivittää Book Salon PRO-pakettiin yhdellä napin painalluksella (sisältää maksupäätteen). Meillä on kuitenkin edelleen asiakkaita yli 4 vuoden takaa ketkä ovat hyvin tyytyväisiä Book Salon ILMAISEN käyttäjiä. Ja kun käyttäjät ovat tyytyväisiä, niin he myös suosittelevat meitä, mistä olemme todella kiitollisia.

Kuinka salonkiyrittäjä voi saada lisää tyytyväisiä asiakkaita?

Erinomaisiin salonkeihin voidaan matkustaa jopa useiden tuntien matkan päästä. Mikä saa asiakkaan kokemaan hyötyvänsä juuri tämän salongin...

Read More

menestyneet salonkiyrittäjät kertovat: näin teet liiketoiminnastasi kannattavaa

Uusimmassa blogissamme Book Salonin vierailevat asinatuntijat, Tiina Sohlberg ja Tajzan Sharif jakavat neuvojansa kuinka menestyneet salongit...

Read More

Iina Kuustonen, Antti Luusuaniemi ja Booksalonin radiomainokset – näin ne tehtiin

Vieraskynä Anssi Järvinen 

Ennen kuin Iina Kuustonen ja Antti Luusuaniemi saapuivat Miracle Soundin studiolle Helsingin Kaapelitehtaalle lokakuun...

Read More