Aloita käyttö yrityksessä (0€)
Aloita käyttö yrityksessä (0€)

Lataa hinnasto

Sovi puhelu

lukuaika 2 minuuttia

Ilmainen ajanvaraus ja asiakasrekisteri?! Ei voi olla, mikä koukku tässä nyt on?

Featured Image

Miten ihmeessä Book Salonilla on ILMAINEN ajanvaraus ja asiakasrekisteri? Tiedämme, että tämä kysymys aiheuttaa paljon epäilyksiä yrittäjissä ja ymmärrämme sen hyvin. Ehkä vielä enemmän epäilyksiä herättää se, että ILMAISEEN voi lisätä rajattomasti käyttäjiä sekä toimipaikkoja. Vastaavista järjestelmistä maksetaan jopa useiden satojen eurojen kuukausimaksuja. Saammekin useasti kommentteja, kuten: “mikä koukku tässä on” tai “ei ole ilmaisia lounaita”. 

Keskeisimmät syyt Book Salonin maksuttomiin palveluihin tulevat tässä:

  • Me Book Salonilla haluamme madaltaa kynnystä kaikille yrittäjille testata ja ottaa käyttöön alan tarpeisiin kehitetyn ja laadukkaan ajanvarauksen sekä kassan (tai vain toisen).

  • Tämä matala kynnys palvelee erinomaisesti mm. aloittelevia yrittäjiä, jotka eivät halua uransa alussa kasvattaa kuukausittaisia kustannuksia.

  • Haluamme myös rohkaista kauneuden- ja hyvinvointialan yrittäjiä tekemään rohkeasti digitaalista loikkaa ja vaihtamaan paperisesta kalenterista digitaaliseen versioon. Ota ensin paperisen rinnalle ja ajanvaraukseen omaan tahtiin.

  • Nykypäivänä kun kiireiset asiakkaat edellyttävät, että voivat varata ajan itsenäisesti aikoja 24/7. Uusille sukupolville salonkiin soittaminen voi olla liki täysin mahdoton ajatus. Yrittäjät voivat ottaa Book Salon-palvelut käyttöön itsenäisesti, maksutta ja sitoumuksetta suoraan kotisivuiltamme. Käyttöönottoa ei tarvitse pelätä, sillä autamme yrittäjää joka askeleella ja apua saat sivuston chatista reaaliaikaisesti.

Mitä sitten Book Salon tästä kaikesta hyötyy? Emme välttämättä yhtään mitään. Pitkässä juoksussa meitä ja kaikkia hyödyttää menestyvä kauneus- ja hyvinvointiala. Tunnemme myös tarvetta antaa takaisin ja luoda hyvää alan ammattilaisille. Toisaalta uskomme, että kun yritykset kukoistavat ja menestyvät, niin Book Salon ILMAISEN käyttäjät ottavat lisäominaisuuksia. Kun yrittäjän liiketoiminta kehittyy ja tarpeet uusille ominaisuuksille lisääntyy, niin ilmaisen palvelun voi päivittää Book Salon PRO-pakettiin yhdellä napin painalluksella (sisältää maksupäätteen). Meillä on kuitenkin edelleen asiakkaita yli 4 vuoden takaa ketkä ovat hyvin tyytyväisiä Book Salon ILMAISEN käyttäjiä. Ja kun käyttäjät ovat tyytyväisiä, niin he myös suosittelevat meitä, mistä olemme todella kiitollisia.

lukuaika 5 minuuttia

Näin Book Salon PRO helpottaa salongin arkea: ”Helppous ja laajat ominaisuudet ovat koko rahan arvoisia”

Valitsin Book Salon PRO-version sen helppouden takia. Saamme kaiken samasta paikasta.

 

– Piia Koskinen,...

lukuaika 6 minuuttia

Lue parhaat vinkit aloittelevalle yrittäjälle

 

Yrityksen perustaminen voi tuntua vaikealta, mutta ei hätää! Pääsemme nyt kertomaan yhteistyössä...

lukuaika 2 minuuttia

Book Salon keräsi kolmen miljoonan euron rahoituksen auttaakseen eurooppalaisia pienyrittäjiä kasvattamaan liiketoimintaansa

Suomalainen startup Book Salon keräsi kolmen miljoonan euron rahoituksen auttaakseen eurooppalaisia pienyrittäjiä...