Skip to the main content.
ALOITA KÄYTTÖ YRITYKSESSÄ (0€)
ALOITA KÄYTTÖ YRITYKSESSÄ (0€)

LATAA HINNASTO

SOVI PUHELU

1 minuutin lukuaika

Reserve with Google: Kampaamosi / kauneushoitolasi varaukset nousuun Google-varauksilla

Reserve with Google x booksalon

Hyödynnä Google-varauksia ja nosta kampaamosi tai kauneushoitolasi varaukset uudelle tasolle!

Mikä on Google-varaukset ja miten se toimii?

Google-varaukset eli Reserve with Google on palvelu, joka mahdollistaa asiakkaiden tekemään varauksia suoraan yrityksesi Google-profiilin kautta. Tämä tarkoittaa, että potentiaaliset asiakkaat voivat varata aikoja suoraan Google-haun tai Google Mapsin avulla ilman, että heidän tarvitsee siirtyä erilliselle verkkosivustolle.

Palvelu toimii saumattomasti integroimalla booksalon varausjärjestelmän ja yrityksesi kalenterit Googleen, jolloin varausprosessi yksinkertaistuu sekä asiakkaalle että yritykselle.

Google-varauksien hyödyt salongillesi

Yksi suurimmista hyödyistä on lisääntynyt näkyvyys. Kun potentiaaliset asiakkaat etsivät palvelujasi Googlen kautta, he näkevät yrityksesi ja voivat tehdä varauksen välittömästi. Tämä vähentää kynnystä varauksen tekemiseen ja lisää todennäköisyyttä, että he valitsevat juuri sinun salonkisi.

Lisäksi Google-varaukset tarjoavat paremman asiakaskokemuksen. Helppokäyttöinen ja nopea varausprosessi houkuttelee asiakkaita palaamaan uudelleen. 

Kuinka ottaa Google-varaukset käyttöön kampaamossasi/kauneushoitolassa

Ensimmäinen askel on varmistaa, että yritykselläsi on rekisteröity Google Yritysprofiili. Jos yrityksesi ei ole vielä siellä, luo profiili ja varmista, että kaikki tiedot ovat ajan tasalla.

Seuraavaksi sinun tulee integroida booksalon varausjärjestelmäsi Googlen kanssa. Tämä tapahtuu helposti booksalon järjestelmän työkalut osiossa.

Parhaat käytännöt Google-varauksien optimointiin

Pidä yrityksesi tiedot ajan tasalla Google Busineksessa. Varmista, että aukioloajat, palvelut ja hinnoittelu ovat oikein booksalon järjestelmässä, jotta asiakkaat voivat tehdä varauksia luottavaisin mielin.

Lisää houkuttelevia kuvia ja asiakasarvosteluja parantaaksesi Google Yritysprofiilisi houkuttelevuutta. Hyvät kuvat ja positiiviset arvostelut lisäävät todennäköisyyttä, että uudet asiakkaat valitsevat juuri sinun salonkisi. Booksalon ajanvarausjärjestelmä pyytää automaattisesti arvosteluita asiakkailtasi.

Menestystarinoita: salongit, jotka kasvattivat asiakasmääräänsä Google-varauksilla

Monet kampaamot ja kauneushoitolat ovat raportoineet merkittävää kasvua asiakasmäärissä otettuaan Google-varaukset käyttöön. Keskimäärin varausten määrä  nousee 5-10%, mutta on tavanomaista, että kasvu on luokkaa 20-30% parhailla salongeilla.

Varmaa on että hyviin tuloksiin vaikuttaa laadukas palvelu ja positiivinen asiakaspalaute. Pidä siis huolta, että keräät asiakaspalautetta aktiivisesti ja vastaat asiakkaidesi palautteeseen. Booksalon auttaa sinua keräämään asiakaspalautetta systemaatisesti ja automatisoituna.

Hemmottelijan hyvinvointiblogi 4/4: Omat arvot menestyksen kulmakivenä

Kauneusalan yrittäjän arki on usein kiireistä ja vaativaa ja pitkittyvä stressi voi vaikuttaa merkittävästi mielen hyvinvointiin. Ratkaisevaa...

Read More

Hemmottelijan hyvinvointiblogi 3/4: Stressin säätely ja hyvinvoinnin vahvistaminen: voimavarat ja tietoisuustaidot käyttöön

Kun päivittäisen elämän vaatimukset tuntuvat kasaantuvan ja stressi pitkittyy, on tärkeää tarttua omiin voimavaroihin ja ottaa käyttöön lisää...

Read More