Skip to the main content.
ALOITA KÄYTTÖ YRITYKSESSÄ (0€)
ALOITA KÄYTTÖ YRITYKSESSÄ (0€)

LATAA HINNASTO

SOVI PUHELU

1 minuutin lukuaika

Maksuton Book Salon -ajanvarausjärjestelmä mahdollisti vuokratuoliyrittäjien ottamisen

Hierontapiste Fascia on pääyrittäjä Johanna Lahtisen hieronta- ja palautumishoitoihin keskittyvä yritys Oulusta. Tällä hetkellä Johannan lisäksi Fasciassa työskentelee 4 yrittäjää. Viime syksynä Johannalla tuli ajatus vuokrayrittäjien ottamisesta mukaan Hierontapiste Fascian liiketoimintaan ja samalla hän halusi kilpailuttaa sen hetkiset ajanvaraus-, kassa- ja maksupalvelut. Johannalla oli ollut käytössä ajanvaraus yhdeltä toimittajalta sekä kassa-maksupäätepalvelut toiselta toimittajalta. Järjestelmät eivät toimineet yhdessä. Vaihtoajatuksia vauhdittivat ajoittainen palveluiden toimimattomuus sekä heikko asiakaspalvelu. Maksupäätteen yhteydet saattoivat pätkiä ja välillä Johanna joutui lähettelemään asiakkaille jopa perinteisiä laskuja. 

Tämä on liian hyvä ollakseen totta, mikä catch tässä on?
— Johanna Lahtinen

Ajanvarauspalvelun toimittajia etsiessään, Johanna löysi googlauksen tuloksena Book Salonin ILMAISEN ajanvarauksen.

Ensimmäinen ajatukseni maksuttomasta ajanvarauksesta oli, että tämä on liian hyvä ollakseen totta, mikä catch tässä on, Johanna kertoo.

Ylipäänsä Johanna mietti, voiko ilmainen palvelu olla edes toimiva? Lyhyehkön käytön jälkeen Johanna hoksasi, että Book Salonin ilmainen ajanvaraus toimii itse asiassa paremmin kuin hänen sen hetkinen maksullinen ajanvaraus. Ilmaisessa ei rajoiteta asiakasmääriä, palveluita eikä tuotteita. Luottamus oli syntynyt! Johanna kertoo vielä, että palvelun käyttöönotto oli taas ihanan helppoa ja loogista. Hänellä onkin terveisiä kaikille kauneus- ja hyvinvointialan yrittäjille, jotka miettivät Book Salonin ajanvarauspalvelun käyttöönottamista: ”Pelko pois!” 


Vaikka Johannalla oli nyt käytössä toimiva Book Salonin maksuton ajanvarauspalvelu, niin hänellä oli edelleen erillinen ja ajoittain heikosti toimiva maksupääte. Maksupääte-kassa comboon ei myöskään olisi saanut yrittäjäkohtaisia korttitilityksiä mukaan.

Entisen maksupäätteen kassaraportit olivat työläitä ottaa ulos ja se vei minulta turhan paljon aikaa, Johanna kertoo.

Ja vielä kun toimipaikkaan oli tulossa 4 yrittäjää lisää, niin työmäärä raportoinnin puolesta olisi kasvanut. Tähän tarpeeseen vastasi Book Salon PRO-paketti, johon kuuluvat ajanvarauksen lisäksi kassan kanssa yhteen jutteleva maksupääte (Yomani ml). Pääyrittäjän rahaa säästyy kun kaikki toimipaikan yrittäjät saadaan järjestelmään yhdellä kuukausimaksulla - 29€/kk/toimipaikka (alv 0%).

Book Salonin raportit tulevat kassasta automaattisesti kirjanpitovalmiina; toimipaikka- ja yrittäjäkohtaisesti. Nyt kaikki Hierontapiste Fascian yrittäjät voivat käyttää samaa maksupäätettä ja Book Salon hoitaa tilitykset kerran päivässä jokaisen yrittäjän omalle tilille. Lisäksi Johanna arvostaa, että Book Salon tarjoaa samaan hintaan yrittäjälle myös lahjakorttiverkkokaupan sekä verkkomaksut kuluttajille ajanvarauksen yhteydessä.

Kunpa olisin tiennyt Book Salonin palveluista jo aikaisemmin, Johanna toteaa.

JATKA TUTUSTUMISTA BOOK SALONIIN

 

Vaihtajan opas on kirjoitettu yrittäjälle, joka haluaa kasvattaa liiketoimintaansa, hakea säästöä nykyisistä järjetelmistä tai kuulla lisää Book Salonin ominaisuuksista sekä siitä, miten vaihtaminen Book Saloniin tapahtuu. Voit myös aloittaa Book Salonin ilmaisen version käytön jo heti tänään! 

LATAA VAIHTAJAN OPAS ALOITA ILMAINEN KÄYTTÖ

 

Hemmottelijan hyvinvointiblogi 4/4: Omat arvot menestyksen kulmakivenä

Kauneusalan yrittäjän arki on usein kiireistä ja vaativaa ja pitkittyvä stressi voi vaikuttaa merkittävästi mielen hyvinvointiin. Ratkaisevaa...

Read More

Hemmottelijan hyvinvointiblogi 3/4: Stressin säätely ja hyvinvoinnin vahvistaminen: voimavarat ja tietoisuustaidot käyttöön

Kun päivittäisen elämän vaatimukset tuntuvat kasaantuvan ja stressi pitkittyy, on tärkeää tarttua omiin voimavaroihin ja ottaa käyttöön lisää...

Read More

Hemmottelijan hyvinvointiblogi 2/4: Jaksaminen kiireen keskellä

Tässä artikkelissa ja sitä täydentävässä videokoulutuksessa Terveyspsykologian erikoispsykologi Maritta Kauppinen avaa hyvinvoinnin perusasioiden...

Read More