Skip to the main content.
Aloita käyttö yrityksessä (0€)
Aloita käyttö yrityksessä (0€)

Lataa hinnasto

Sovi puhelu

1 minuutin lukuaika

Yhteistyö Mintissä - "Tuntuu siltä, että rinnalla on kumppani, joka tukee, helpottaa ja auttaa"

Henkilökohtainen palvelu ja markkinoiden paras hinnoittelu saivat Salonki Mintissä vaihtamaan Book Saloniin. Yrittäjät saivat jo ensikontaktista hyvän mielikuvan Book Salonin välittävästä tavasta toimia.

Salonki Mintissä on vuonna 2020 Tampereelle perustettu kokonaisvaltainen kauneussalonki. 
Salonki Mintissä tarjoaa kauneusalan palveluita päästä varpaisiin, kuten nimikin sen jo kertoo. Tarjolla on kampaamo- ja kosmetologipalveluita, lisäksi on tulossa täyteainehoitoja. 

Kauneussalongin ovat perustaneet ystävät Jutta ja Liisi, jotka tutustuivat toisiinsa opiskeluaikoina. Näitä kauneusalan yrittäjiä ohjaavat rohkeus ja intohimo omaan toimialaan. Yrityksen perustaminen pahimpaan korona-aikaan ei heitä pelottanut. Jutan ja Liisin lisäksi Salonki Mintissä toimii kaksi vuokratuolilaista. Book Salon Pron Salonki Mintissä otti käyttöönsä vuonna 2021, kun ajanvaraus ja maksupääte palveluiden tarjoajan vaihto tuli ajankohtaiseksi. Liisi löysi Book Salonin netistä etsiessään Salonki Mintissä tarpeisiin sopivaa järjestelmää. Salonki Mintissä on käytössä Book Salonin ajanvaraus- ja maksupäätepalvelut. 
Välittävä kumppani yrittäjän rinnalla

- Päätökseemme vaihtaa palveluntarjoajaa vaikutti se, että sain teihin heti yhteyden ja te kerroitte selkeästi miten Book Salon toimii. Palvelua ei pakkomyyty vaan minulle jäi hyvä fiilis Book Salonista. Olette ottaneet meidät yrityksenä hyvin huomioon ja meistä on alusta alkaen tuntunut siltä, että haluatte palvella meitä henkilökohtaisesti. Olen aina saanut kaiken tarvitsemani avun ja vielä enemmänkin. Teistä huomaa, että välitätte. Kun vaihtaa hyvästä, on uuden järjestelmän oltava vielä parempi, Liisi kommentoi.

- Tuntuu siltä, että rinnalla on kumppani, joka tukee, yrittää helpottaa ja auttaa, Jutta lisää. 

Yrittäjäarjen helpottaja

Yrittäjien arjessa on paljon liikkuvia osia ja erilaisia työtehtäviä. 
- Kyllä sitä pysyy paremmin kärryillä, kun maksupääte ja kaikki raportit löytyvät samasta paikasta. Ja jos tulee jotain ongelmia järjestelmän kanssa, niin aina tietää minne olla yhteydessä, Jutta kertoo.

Näyttökuva 2023-3-3 kello 14.48.21

 

- Asiakkaiden on ollut helppo käyttää Book Salonin ajanvarausta. He voivat halutessaan luoda Book Saloniin oman tilin ja näin hoitohistoria on heillä nähtävillä myös. Kaikki maksutapahtumat löytyvät heti järjestelmästä. Jos esimerkiksi asiakas haluaa kuitin aikaisemmasta käynnistä, niin se löytyy Book Salonista viiden minuutin sisällä eikä tarvitse käydä läpi vanhoja maksupääterullien kuitteja. Kuitista näkyy myös mitä palveluita asiakas on tilannut ja kuka ne on tehnyt, Liisi kommentoi.
Kokonaisvaltaista yhteistyötä

Miksi Salon Mintissä valitsi Book Salonin?
- Vertailimme eri vaihtoehtoja ja mielestäni Book Salon on hinta-laatusuhteeltaan tällä hetkellä Suomen paras järjestelmä. Yrityksenä olette kokonaisvaltaisempi kuin pelkästään ajanvaraus- ja maksupalvelut. Mitä tahansa niihin liittyvää kysyy, niin avun saa heti, Liisi tiivistää.


Tutustu Salon Mintissä ja varaa itsellesi hoitoja päästä varpaisiin osoitteessa:
https://salonkimintissa.fi/ 

SALON MAZIC BOOK SALONIA KEHITTÄMÄSSÄ "TEIDÄN HALU KEHITTÄÄ JÄRJESTELMÄÄ YHDESSÄ KÄYTTÄJIEN KANSSA, ON PITÄNYT MEIDÄT ASIAKKAANA"

Halu kehittää järjestelmää yhdessä käyttäjien kanssa on Book Salonin ja Salon Mazicin pitkän yhteistyön salaisuus. Salon Mazicista helppokäyttöinen...

Read More

1 min read

Yhteistyö Mintissä - "Tuntuu siltä, että rinnalla on kumppani, joka tukee, helpottaa ja auttaa"

Henkilökohtainen palvelu ja markkinoiden paras hinnoittelu saivat Salonki Mintissä vaihtamaan Book Saloniin. Yrittäjät saivat jo ensikontaktista...

Read More

Kuinka salonkiyrittäjä voi saada lisää tyytyväisiä asiakkaita?

Erinomaisiin salonkeihin voidaan matkustaa jopa useiden tuntien matkan päästä. Mikä saa asiakkaan kokemaan hyötyvänsä juuri tämän salongin...

Read More