Skip to the main content.
ALOITA KÄYTTÖ YRITYKSESSÄ (0€)
ALOITA KÄYTTÖ YRITYKSESSÄ (0€)

LATAA HINNASTO

SOVI PUHELU

1 minuutin lukuaika

Yhteistyö Mintissä - "Tuntuu siltä, että rinnalla on kumppani, joka tukee, helpottaa ja auttaa"

Henkilökohtainen palvelu ja markkinoiden paras hinnoittelu saivat Salonki Mintissä vaihtamaan booksaloniin. Yrittäjät saivat jo ensikontaktista hyvän mielikuvan Book Salonin välittävästä tavasta toimia.

Salonki Mintissä on vuonna 2020 Tampereelle perustettu kokonaisvaltainen kauneussalonki. 
Salonki Mintissä tarjoaa kauneusalan palveluita päästä varpaisiin, kuten nimikin sen jo kertoo. Tarjolla on kampaamo- ja kosmetologipalveluita, lisäksi on tulossa täyteainehoitoja. 

Kauneussalongin ovat perustaneet ystävät Jutta ja Liisi, jotka tutustuivat toisiinsa opiskeluaikoina. Näitä kauneusalan yrittäjiä ohjaavat rohkeus ja intohimo omaan toimialaan. Yrityksen perustaminen pahimpaan korona-aikaan ei heitä pelottanut. Jutan ja Liisin lisäksi Salonki Mintissä toimii kaksi vuokratuolilaista. Booksalon Pron Salonki Mintissä otti käyttöönsä vuonna 2021, kun ajanvaraus ja maksupääte palveluiden tarjoajan vaihto tuli ajankohtaiseksi. Liisi löysi booksalonin netistä etsiessään Salonki Mintissä tarpeisiin sopivaa järjestelmää. Salonki Mintissä on käytössä booksalonin ajanvaraus- ja maksupäätepalvelut. 
Välittävä kumppani yrittäjän rinnalla

- Päätökseemme vaihtaa palveluntarjoajaa vaikutti se, että sain teihin heti yhteyden ja te kerroitte selkeästi miten booksalon toimii. Palvelua ei pakkomyyty vaan minulle jäi hyvä fiilis booksalonista. Olette ottaneet meidät yrityksenä hyvin huomioon ja meistä on alusta alkaen tuntunut siltä, että haluatte palvella meitä henkilökohtaisesti. Olen aina saanut kaiken tarvitsemani avun ja vielä enemmänkin. Teistä huomaa, että välitätte. Kun vaihtaa hyvästä, on uuden järjestelmän oltava vielä parempi, Liisi kommentoi.

- Tuntuu siltä, että rinnalla on kumppani, joka tukee, yrittää helpottaa ja auttaa, Jutta lisää. 

Yrittäjäarjen helpottaja

Yrittäjien arjessa on paljon liikkuvia osia ja erilaisia työtehtäviä. 
- Kyllä sitä pysyy paremmin kärryillä, kun maksupääte ja kaikki raportit löytyvät samasta paikasta. Ja jos tulee jotain ongelmia järjestelmän kanssa, niin aina tietää minne olla yhteydessä, Jutta kertoo.

Näyttökuva 2023-3-3 kello 14.48.21

 

- Asiakkaiden on ollut helppo käyttää booksalonin ajanvarausta. He voivat halutessaan luoda booksaloniin oman tilin ja näin hoitohistoria on heillä nähtävillä myös. Kaikki maksutapahtumat löytyvät heti järjestelmästä. Jos esimerkiksi asiakas haluaa kuitin aikaisemmasta käynnistä, niin se löytyy booksalonista viiden minuutin sisällä eikä tarvitse käydä läpi vanhoja maksupääterullien kuitteja. Kuitista näkyy myös mitä palveluita asiakas on tilannut ja kuka ne on tehnyt, Liisi kommentoi.
Kokonaisvaltaista yhteistyötä

Miksi Salon Mintissä valitsi booksalonin?
- Vertailimme eri vaihtoehtoja ja mielestäni booksalon on hinta-laatusuhteeltaan tällä hetkellä Suomen paras järjestelmä. Yrityksenä olette kokonaisvaltaisempi kuin pelkästään ajanvaraus- ja maksupalvelut. Mitä tahansa niihin liittyvää kysyy, niin avun saa heti, Liisi tiivistää.


Tutustu Salon Mintissä ja varaa itsellesi hoitoja päästä varpaisiin osoitteessa:
https://salonkimintissa.fi/ 

Hemmottelijan hyvinvointiblogi 4/4: Omat arvot menestyksen kulmakivenä

Kauneusalan yrittäjän arki on usein kiireistä ja vaativaa ja pitkittyvä stressi voi vaikuttaa merkittävästi mielen hyvinvointiin. Ratkaisevaa...

Read More

Hemmottelijan hyvinvointiblogi 3/4: Stressin säätely ja hyvinvoinnin vahvistaminen: voimavarat ja tietoisuustaidot käyttöön

Kun päivittäisen elämän vaatimukset tuntuvat kasaantuvan ja stressi pitkittyy, on tärkeää tarttua omiin voimavaroihin ja ottaa käyttöön lisää...

Read More

Hemmottelijan hyvinvointiblogi 2/4: Jaksaminen kiireen keskellä

Tässä artikkelissa ja sitä täydentävässä videokoulutuksessa Terveyspsykologian erikoispsykologi Maritta Kauppinen avaa hyvinvoinnin perusasioiden...

Read More