Skip to the main content.
Aloita käyttö yrityksessä (0€)
Aloita käyttö yrityksessä (0€)

Lataa hinnasto

Sovi puhelu

1 minuutin lukuaika

Yhteistyö Mintissä - "Tuntuu siltä, että rinnalla on kumppani, joka tukee, helpottaa ja auttaa"

Henkilökohtainen palvelu ja markkinoiden paras hinnoittelu saivat Salonki Mintissä vaihtamaan Book Saloniin. Yrittäjät saivat jo ensikontaktista hyvän mielikuvan Book Salonin välittävästä tavasta toimia.

Salonki Mintissä on vuonna 2020 Tampereelle perustettu kokonaisvaltainen kauneussalonki. 
Salonki Mintissä tarjoaa kauneusalan palveluita päästä varpaisiin, kuten nimikin sen jo kertoo. Tarjolla on kampaamo- ja kosmetologipalveluita, lisäksi on tulossa täyteainehoitoja. 

Kauneussalongin ovat perustaneet ystävät Jutta ja Liisi, jotka tutustuivat toisiinsa opiskeluaikoina. Näitä kauneusalan yrittäjiä ohjaavat rohkeus ja intohimo omaan toimialaan. Yrityksen perustaminen pahimpaan korona-aikaan ei heitä pelottanut. Jutan ja Liisin lisäksi Salonki Mintissä toimii kaksi vuokratuolilaista. Book Salon Pron Salonki Mintissä otti käyttöönsä vuonna 2021, kun ajanvaraus ja maksupääte palveluiden tarjoajan vaihto tuli ajankohtaiseksi. Liisi löysi Book Salonin netistä etsiessään Salonki Mintissä tarpeisiin sopivaa järjestelmää. Salonki Mintissä on käytössä Book Salonin ajanvaraus- ja maksupäätepalvelut. 
Välittävä kumppani yrittäjän rinnalla

- Päätökseemme vaihtaa palveluntarjoajaa vaikutti se, että sain teihin heti yhteyden ja te kerroitte selkeästi miten Book Salon toimii. Palvelua ei pakkomyyty vaan minulle jäi hyvä fiilis Book Salonista. Olette ottaneet meidät yrityksenä hyvin huomioon ja meistä on alusta alkaen tuntunut siltä, että haluatte palvella meitä henkilökohtaisesti. Olen aina saanut kaiken tarvitsemani avun ja vielä enemmänkin. Teistä huomaa, että välitätte. Kun vaihtaa hyvästä, on uuden järjestelmän oltava vielä parempi, Liisi kommentoi.

- Tuntuu siltä, että rinnalla on kumppani, joka tukee, yrittää helpottaa ja auttaa, Jutta lisää. 

Yrittäjäarjen helpottaja

Yrittäjien arjessa on paljon liikkuvia osia ja erilaisia työtehtäviä. 
- Kyllä sitä pysyy paremmin kärryillä, kun maksupääte ja kaikki raportit löytyvät samasta paikasta. Ja jos tulee jotain ongelmia järjestelmän kanssa, niin aina tietää minne olla yhteydessä, Jutta kertoo.

Näyttökuva 2023-3-3 kello 14.48.21

 

- Asiakkaiden on ollut helppo käyttää Book Salonin ajanvarausta. He voivat halutessaan luoda Book Saloniin oman tilin ja näin hoitohistoria on heillä nähtävillä myös. Kaikki maksutapahtumat löytyvät heti järjestelmästä. Jos esimerkiksi asiakas haluaa kuitin aikaisemmasta käynnistä, niin se löytyy Book Salonista viiden minuutin sisällä eikä tarvitse käydä läpi vanhoja maksupääterullien kuitteja. Kuitista näkyy myös mitä palveluita asiakas on tilannut ja kuka ne on tehnyt, Liisi kommentoi.
Kokonaisvaltaista yhteistyötä

Miksi Salon Mintissä valitsi Book Salonin?
- Vertailimme eri vaihtoehtoja ja mielestäni Book Salon on hinta-laatusuhteeltaan tällä hetkellä Suomen paras järjestelmä. Yrityksenä olette kokonaisvaltaisempi kuin pelkästään ajanvaraus- ja maksupalvelut. Mitä tahansa niihin liittyvää kysyy, niin avun saa heti, Liisi tiivistää.


Tutustu Salon Mintissä ja varaa itsellesi hoitoja päästä varpaisiin osoitteessa:
https://salonkimintissa.fi/ 

Kampaamoketju Tuccabaja investoi kasvuun ja automatisoi ajanvaraus- ja kassapalveluitaan

Innovatiiviselle salonkiketjulle jää enemmän aikaa tuotekehitykseen ja asiakastyöhön, kun seotti käyttöön Book Salonin järjestelmän seitsemän...

Read More

Book Salon on valittu Euroopan lupaavimpien fintech-startupien joukosta Mastercard Lighthouse FINITIV -ohjelmaan

Kumppanuusohjelma pyrkii vahvistamaan finanssipalvelujen ekosysteemiä. Lisäksi se yhdistää fintech-startupit ja varhaisen vaiheen kasvuyritykset...

Read More

Kurkistus toimialan talouteen - miten suomalaisilla kampaamoilla ja kauneushoitoloilla oikeasti menee?

Book Salon on tutkinut kampaamoiden ja parturien sekä kauneudenhoitoalan yritysten liiketoimintaa vuosien 2017-2022 välillä. Korona on vaikuttanut...

Read More