Skip to the main content.
ALOITA KÄYTTÖ YRITYKSESSÄ (0€)
ALOITA KÄYTTÖ YRITYKSESSÄ (0€)

LATAA HINNASTO

SOVI PUHELU

1 minuutin lukuaika

Tatuointi- ja lävistysstudio Paradise ei osaa kuvitella enää pärjäävänsä ilman ajanvarausjärjestelmää

Studiossa työskentelee kahdeksan alan kovaa ammattilaista ja he eivät osaisi kuvitella enää pärjäävänsä ilman ajanvarausjärjestelmää.

IMG-20211210-WA0001

 

Paradise Tattoo & Piercing, tatuointeihin ja lävistyksiin erikoistunut liike otti Book Salon PRO:n käyttöön elokuussa 2021. Omistajat Jussi Ranta ja Kalle Koo ovat tehneet yhdessä töitä jo vuodesta 2003. Liike työllistää omistajien lisäksi kuusi alan rautaista ammattilaista: kolme tatuoijaa sekä kolme lävistäjää.

Ranta kertoo, ettei osaisi kuvitella pärjäävänsä enää ilman ajanvarausjärjestelmää, koska liikkeen asiakasvolyymi on useita kymmeniä asiakkaita päivässä.

 

Ala muuttuu - Tatuoinneilla ei ole enää stigmaaa

 

– Ala on kehittynyt viime vuosien varrella paljon, sillä tatuointeihin liittyvät televisio-ohjelmat poistivat alaan liittyviä ennakkoluuloja. Tatuoinnit on nostettu pois alakulttuureista ja yleistyneet paljon kaikenlaisilla ihmisillä. Alan tekijöiden määräkin on varmaan kymmenkertaistunut viimeisen parinkymmenen vuoden aikana. Tekijät erikoistuvat enemmän omaan tyylilajiin, jolloin asiakkaiden on helpompi löytää sopiva osaaja, Ranta kuvailee.

Lävistyksissä asiakaskunta on muuttunut myös paljon. Perinteisiä korviksia otetaan yhä enemmän ja enemmän! Alamme liikkeissä myös kulta- ja kivikorujen tarjonta on noussut paljon viime vuosina, Ranta lisää.

 

"Koko Book Salon -systeemi toimii ja on helposti muokattavissa"

 

– Book Salon on toiminut liikkeessämme hienosti. Alussa järjestelmän oppimiseen meni aikansa, mutta saimme aina apua kun tarvitsimme. Vaihto jännitti, mutta loppujen lopuksi se meni kuitenkin helpommin kuin osasin odottaa!  Kirjanpidon raportointi ja tilitykset toimivat ongelmitta, Ranta kertoo.

Book Salon tarjoaa maksuttoman käyttöönotto-opastuksen. Järjestelmään voidaan yrittäjän ajan säästämiseksi luoda kirjanpitäjälle myös erilliset oikeudet.

Lävistäjien palvelut sekä lahjakorttimyynti tapahtuvat Book Salonin palvelun kautta yrityksen verkkosivuilla. Tatuoijat  kirjaavat ainakin vielä toistaiseksi itse asiakkaidensa varaukset Book Salonin ajanvarauskalenteriin. Ranta päätyi ratkaisuun, sillä tatuointiaikojen kestoja on vaikea määrittää etukäteen, joka alalle hyvin ominaista.  

Paradise hyötyy myös Book Salon -järjestelmän työvuorohallinnasta ja raportoinnista. Ranta kertoo, että tuotteiden ja palveluiden lisääminen sekä niiden muokkaaminen on ollut vaivatonta.

– Asiakaspalvelu on ollut hyvää ja apua on saanut aina, kun on tarvinnut. On ollut myös kiva huomata, että Book Salonista oltiin alussa yhteydessä meihin päin ja varmisteltiin, että onhan kaikki kunnossa, tai että onko mitään kysyttävää. Meille tuli olo, että meistä oikeasti välitetään, Paradisestä kiittellään.

 

jatka tutustumista book saloniin

 

Heräsikö ajatuksia? Voit tutustua järjestelmän ilmaisversioon alla olevasta napista. Voit myös varata maksuttoman, etäyhteydellä toteutettavan esittelyn, jossa käydään läpi tarkemmin, miten teidän Studio voisi hyötyä Book Salon-järjestelmästä. Esittelyyn osallistuminen ei sido sinua mihinkään.

VARAA ESITTELY ALOITA ILMAINEN KÄYTTÖ

Hemmottelijan hyvinvointiblogi 4/4: Omat arvot menestyksen kulmakivenä

Kauneusalan yrittäjän arki on usein kiireistä ja vaativaa ja pitkittyvä stressi voi vaikuttaa merkittävästi mielen hyvinvointiin. Ratkaisevaa...

Read More

Hemmottelijan hyvinvointiblogi 3/4: Stressin säätely ja hyvinvoinnin vahvistaminen: voimavarat ja tietoisuustaidot käyttöön

Kun päivittäisen elämän vaatimukset tuntuvat kasaantuvan ja stressi pitkittyy, on tärkeää tarttua omiin voimavaroihin ja ottaa käyttöön lisää...

Read More

Hemmottelijan hyvinvointiblogi 2/4: Jaksaminen kiireen keskellä

Tässä artikkelissa ja sitä täydentävässä videokoulutuksessa Terveyspsykologian erikoispsykologi Maritta Kauppinen avaa hyvinvoinnin perusasioiden...

Read More