Ta i bruk i din salong (0€)
Ta i bruk i din salong (0€)

Ladda ner prislista

Boka samtal

lästid 3 minuter

Gratis bokningssystem och kundregister för salonger – vad är haken?

Featured Image

Hur kan Book Salon erbjuda ett gratis bokningssystem och kundregister? Det är en fråga vi får från företagare om och om igen. Ytterligare en fråga som får folk att höja på ögonbrynen är hur det kan vara möjligt att lägga till obegränsat med användare, även det utan extra kostnad. Eftersom det normalt är månadskostnader upp till flera tusen för liknande tjänster från våra rivaler, förstår vi varför folk förväntar sig en hake.

Men det finns inte riktigt någon och vi ska förklara varför:

  • På Book Salon vill vi sänka tröskeln för alla företagare att testa och introducera ett högkvalitativt boknings- och betalningssystem för deras branschs specifika behov. (Eller bara ett av dem om de föredrar det.)

  • Den låga tröskeln gynnar start-up företagare som inte vill öka deras månadskostnad i början av sina karriärer, när deras pengar är som viktigast.

  • Vi vill också uppmuntra skönhets- och friskvårdsföretagare, att med mod ta ett digitalt steg och byta från en papperskalender till en digital variant. Företagare kan introducera digitala verktyg i deras egen takt parallellt med redan använda pappersverktyg.

  • Nuförtiden är onlinebokning ett måste, eftersom upptagna kunder vill kunna boka när eller var de vill. Faktum är att för många är det inte ens på tal att göra ett telefonsamtal till en salong.

  • Företagare har tillgång till Book Salons tjänster oberoende, fritt från avgifter och utan skyldighet direkt från vår webbplats. Du behöver inte oroa dig över att komma igång, för det finns hjälp genom hela processen med vår livechatt i realtid.

Så hur gynnas Book Salon av allt det här?

I det långa loppet kommer vi alla gynnas av att det går bra för hår-, skönhets- och friskvårdsbranschen. Vi känner också behovet av att ge tillbaka och skapa något gott för yrkesverksamma. Å andra sidan, tror vi att när det går bra för verksamheter, så kommer våra Book Salon GRATIS användare också vilja ta del av våra ytterligare funktioner.

I takt med att en företagares verksamhet utvecklas och behovet för nya funktioner ökar, går det att uppgradera vår gratistjänst till Book Salon PRO (som också inkluderar en betalterminal) med ett knapptryck.

Hursomhelst kan vi fortfarande ha klienter i över fyra år som är nöjda med Book Salon GRATIS. Och när användare är glada, rekommenderar de oss, för vilket vi är väldigt tacksamma.

 

läsetid 2 minuter

PARADISE HADE INTE KUNNAT KLARA SIG UTAN ETT BOKNINGSSYSTEM LÄNGRE

Det är åtta yrkesutövare som jobbar i studion och de kan inte föreställa sig att klara sig utan ett bokningssystem...

läsetid 2 minuter

BOOK SALON UTFÖRDE EN UTOMHUSKAMPANJ DÄR KUNDER FICK VARA STJÄRNORNA

Vad är sambandet mellan Laukontori i Tampere, Port Arthur-området i Åbo, Kuopios torg och Mannerheimvägen i Helsingfors...

läsetid 3 minuter

Tar en kontantlös kultur död på dricks?

Harri Myllylä, Book Salons VD, skrev en artikel för Salon Today den fjärde augusti 2022. Du kan läsa artikeln här...