Skip to the main content.
Ta i bruk i din salong (0€)
Ta i bruk i din salong (0€)

Ladda ner prislista

Boka samtal

2 minuters läsningstid

Salongsägaren Heidi: ”Allt som får oss frisörer att se professionella ut är bra!"

Heidi Morelius driver två hårsalonger i Esbo med namnet ”Frissan” som fokuserar sig på hårklippningar, hårvård och frisyrer. De använder sig endast av doftfria produkter och de gör inga färgningar eller permanenter. Heidi har jobbat i snart 15 år som hårfrisör och makeup-artist, och 13 av de åren har hon varit egenföretagare. Genom åren har hon hunnit öppna 4 egna hårsalonger!

Branschen har förändrats

Hon säger att ”Hårbranschen har ändrats väldigt mycket under dessa 15 år. Trenden för högkonsumering har minskat till att bara köpa det nödvändiga. Man satsar mer och mer på bra kvalitet och långvarighet, vilket också har satt mera krav på frisörerna. De senaste 5-8 åren har det bara blivit svårare att få bra personal. Nu tycks det vara så att bara 2 av 10 frisörer blir klara med skolan, vilket betyder att vi som driver salonger måste anpassa oss för framtiden med mer flexibilitet och nya arbetskontrakt.”

 

pesupaikka modattu

 

Systemet går snabbt att lära sig

Enligt Heidi har Book Salon varit jättelätt att ta i bruk, de hade prövat två andra program med samma funktioner, att kassan och bokningen var integrerad för att underlätta allt. De kände att Book Salon var den mest smidiga och tydliga mjukvaran och hennes anställda har alla snabbt lärt sig att använda systemet. Dessutom ger kunderna positiv feedback om hur lätt onlinebokningen är att använda och att påminnelserna är bra.

Det enda negativa hon kan komma på har varit att vissa äldre kunder har haft det lite svårt att boka online, att de inte alltid slutför den på rätt sätt, men utöver det fungerar allt jättebra!

MODERNT och uttänkt SYSTEM

Heidi fortsätter ”Allt som får oss frisörer att se professionella ut är bra! Book Salon är modernt och representerar det här århundrandet. Det finns ingenting onödigt och det är uttänkt så att både anställda och kunder snabbt får bokat tid och betalat sina grejer. Folk har inte tid att vänta på att få ett kvitto eller klicka på olika alternativ. Vi skickar kvittot per e-mail åt våra kunder, vilket också sparar en hel massa andra kostnader, och igen, kunderna tackar.”

 

Vi på Book Salon vill säga ett stort tack till Heidi för hennes kommentarer och hennes fina ord om vårt system! Om du vill lära dig mer om vårt system kan du fortsätta att läsa eller boka en demo med oss!

 

Book Salon är en molnbaserad mjukvara som ger dig en bokningssida, betalterminal, kassa och försäljningsrapporter i ett enda system. Man kan också välja att lägga till en hemsida med domän genom oss och vi tar inte ut extra avgifter om du lägger till fler medarbetare eller entreprenörer (hyrstolar) till din salong. Du kan till och med bjuda in din revisor till systemet, där de kan få tillgång till dina försäljningsrapporter och spara dig en extra uppgift som finns på din to-do lista.

BOKA SAMTAL BÖRJA ANVÄNDA GRATIS

Salongsägaren Heidi: ”Allt som får oss frisörer att se professionella ut är bra!"

Heidi Morelius driver två hårsalonger i Esbo med namnet ”Frissan” som fokuserar sig på hårklippningar, hårvård och frisyrer. De använder sig endast...

Read More

Beauty M. uppskattar ett system med bokning och betalning på ett ställe

laBeauty M. ligger i Spørring i närheten av Trige, en mysig stad några kilometer norr om Aarhus i Danmark. Här driver Metteline både...

Read More

PARADISE HADE INTE KUNNAT KLARA SIG UTAN ETT BOKNINGSSYSTEM LÄNGRE

Det är åtta yrkesutövare som jobbar i studion och de kan inte föreställa sig att klara sig utan ett bokningssystem längre.

Read More