Skip to the main content.
Ta i bruk i din salong (0€)
Ta i bruk i din salong (0€)

Ladda ner prislista

Boka samtal

1 minuters läsningstid

BOOK SALON UTFÖRDE EN UTOMHUSKAMPANJ DÄR KUNDER FICK VARA STJÄRNORNA

Vad är sambandet mellan Laukontori i Tampere, Port Arthur-området i Åbo, Kuopios torg och Mannerheimvägen i Helsingfors - Finland? Inte bara är de alla välkända landmärken i Finland, men de är också platser där det i juli 2022 var möjligt att se en utomhuskampanj för Book Salons kundföretag. Se videon om kampanjens vibes i slutet av denna artikel.

 

RIKSTÄCKANDE KAMPANJ KOSTNADSFRITT FÖR KUNDER

I juli 2022 genomförde vi en rikstäckande reklamkampanj i samarbete med JCDeacaux. Som stjärnor i kampanjen ville vi hylla våra kunder, och vi ville att det skulle vara helt kostnadsfritt för dem. Totalt 46 skönhets- och välmåendeföretag från över hela Finland var involverade i kampanjen. Hårsalonger, skönhetssalonger, massörer och tatueringsstudior. Reklam kunde ses längs gator, på torg och vid hållplatser för kollektivtrafiken i fler än 30 städer.

 

2F0BA249-2372-4CE9-AD05-ED9DCB0B288C 20220719_174303

 

MED SYFTET ATT HJÄLPA ENTREPRENÖRER ATT LYCKAS

Men varför ha en kampanj för att marknadsföra kunder i stället för oss själva? Vi på Book Salon definierar vår framgång efter hur våra kunder lyckas. Därför vill vi också stödja och hjälpa våra kunder till att lyckas. Vi vill tillföra ett mervärde till våra kunder och tycker att små och medelstora företag också måste kunna framstå som stora. Syftet med kampanjen var att stödja entreprenörer och att främja skönhets- och välmåendeaktiviteter genom att hjälpa industrins synlighet genom iögonfallande utomhuskampanjer.

 

KAMPANJEN VAR OCKSÅ I SOCIAL MEDIA

Reklamkampanjens effektivitet stärktes genom att den också användes i kunders sociala medier-kanaler. Kundföretag som deltog i kampanjen kommunicerade om kampanjen på sina egna konton i sociala media och uppmuntrade sina kunder att hitta annonserna och dela foton på sina egna kanaler. Kampanjen fick mycket positiv feedback från både entreprenörer och deras kunder.

 

 

VARFÖR SKULLE INTE DU OCKSÅ TESTA DET?

Vi vill hjälpa dig att lyckas också. Få reda på hur du kan spara tid och pengar med Book Salons boknings-, kassa- och betalningstjänster. Du kan börja använda gratisversionen när som helst, till och med nu på direkten genom att klicka på knappen nedan. Du kan också boka en gratis demo på distans där vi kommer att berätta mer om Book Salon-systemet för dig. En demo binder dig inte till något.

Börja provperiod   Boka demo

 

Beauty M. uppskattar ett system med bokning och betalning på ett ställe

laBeauty M. ligger i Spørring i närheten av Trige, en mysig stad några kilometer norr om Aarhus i Danmark. Här driver Metteline både...

Read More

PARADISE HADE INTE KUNNAT KLARA SIG UTAN ETT BOKNINGSSYSTEM LÄNGRE

Det är åtta yrkesutövare som jobbar i studion och de kan inte föreställa sig att klara sig utan ett bokningssystem längre.

Read More

BOOK SALON UTFÖRDE EN UTOMHUSKAMPANJ DÄR KUNDER FICK VARA STJÄRNORNA

Vad är sambandet mellan Laukontori i Tampere, Port Arthur-området i Åbo, Kuopios torg och Mannerheimvägen i Helsingfors - Finland? Inte bara är de...

Read More