Skip to the main content.
ALOITA KÄYTTÖ YRITYKSESSÄ (0€)
ALOITA KÄYTTÖ YRITYKSESSÄ (0€)

LATAA HINNASTO

SOVI PUHELU

1 minuutin lukuaika

SALON MAZIC BOOK SALONIA KEHITTÄMÄSSÄ "TEIDÄN HALU KEHITTÄÄ JÄRJESTELMÄÄ YHDESSÄ KÄYTTÄJIEN KANSSA, ON PITÄNYT MEIDÄT ASIAKKAANA"


Halu kehittää järjestelmää yhdessä käyttäjien kanssa on Book Salonin ja Salon Mazicin pitkän yhteistyön salaisuus. Salon Mazicista helppokäyttöinen Book Salon on suosittelemisen arvoinen palvelu.


Salon Mazic on vuonna 1999 perustettu lahtelainen parturi-kampaamo. Salon Mazicissa työskentelee viisi hiusalan ammattilaista sekä meikkaaja. 

Salon Mazic on aktiivisesti mukana kehittämässä suomalaista parturi-kampaamoalan liiketoimintaa. Salon Mazicin pääyrittäjä Tiina Sohlberg toimii Hiusyrittäjät hallituksessa ja on Lahden Hiusyrittäjät yhdistyksen puheenjohtaja. Tiina käy usein kertomassa alasta ja yhdistyksen toiminnasta opiskelijoille sekä aloittelevien opiskelijoiden vanhemmille, sillä hän haluaa kannustaa ja tukea nuoria yrittäjiä alalle. 
Yhdessä alusta lähtien

- Olemme olleet Book Salonin asiakkaana alkuajoistanne lähtien. Lähdimme mukaan, kun aloitte avaamaan järjestelmää kampaajille. Teidän kehittämisen kiinnostus ja halu kehittää järjestelmää yhdessä käyttäjien kanssa ovat pitäneet meidät Book Salonin asiakkaana kaikki nämä vuodet, Tiina kertoo.

- Kun aloimme käyttämään Book Salonin palveluita, halusin ottaa tilanteesta kaiken hyödyn irti. Minulta haluttiin palautetta ja annoin sitä myös. Kerroin myös omia kehittämistoiveitani. Yksi kehittämistoiveeni oli lahjakortti, jonka voi nyt kätevästi tilata Book Salonin kautta ja maksaa etukäteen eikä enää tarvitse lähettää koodeja sähköpostiin, Tiina jatkaa. 


Pilvipalvelun luomaa turvaa

- Halusin ehdottomasti, että kassa ja ajanvarausjärjestelmä ovat samassa. Olen aikoinani käyttänyt erillisiä järjestelmiä, mutta nyt halusin, että minulla on yksi järjestelmä ja yksi numero, mihin tarvittaessa soittaa. Book Salon on hyvin varma ja jos järjestelmän kanssa tulee ongelmia, niin aina saa jonkun heti kiinni. Koska kyseessä on pilvipalvelu, minusta se tuo turvaa ja varmuutta. Book Salonin palvelut eivät ole ankkuroitu yhteen laitteeseen, vaan niitä voi myös käyttää kännykällä, Tiina kommentoi.



Kaikki tarvittavat tiedot yhdessä paikassa

- Book Salonissa kaikesta jää lanka. Järjestelmästä löytyy tarvittaessa verottajalle kaikki tiedot, kuitit, summat ja asiakkaiden ostot. Book Salonissa näkyy myös asiakkaan jälki hoitoineen ja tuoteostoineen. Maksupäätteestä saa tarvittavat myyntiraportit eikä kuun vaihteessa enää tarvitse stressata raportoinnista, Tiina kommentoi.
Suosittelun arvoinen

Suosittelisitko Book Salonia muille?

- Kyllä, sillä ajattelen niin, että jos järjestelmä toimii ja sitä kehitetään, sen voi toisellekin työkaluna tarjota. Järkevä hinta auttaa myös, Tiina vastaa. 

- Book Salonia on helppo käyttää. Uudet työkaverit, tuotteet ja palvelut on voinut helposti lisätä järjestelmään eikä ole tarvinnut miettiä käyttäjämäärän vaikutusta hintaan tai ilmoittaa teille muutoksista. Mielestäni Book Salonin helppokäyttöisyydestä kertoo se ettei teihin tarvitse olla turhaan yhteydessä, Tiina jatkaa.


Tutustu Salon Maziciin tai varaa palveluita:
https://parturi-kampaamo.salonmazic.fi/ 

Hemmottelijan hyvinvointiblogi 4/4: Omat arvot menestyksen kulmakivenä

Kauneusalan yrittäjän arki on usein kiireistä ja vaativaa ja pitkittyvä stressi voi vaikuttaa merkittävästi mielen hyvinvointiin. Ratkaisevaa...

Read More

Hemmottelijan hyvinvointiblogi 3/4: Stressin säätely ja hyvinvoinnin vahvistaminen: voimavarat ja tietoisuustaidot käyttöön

Kun päivittäisen elämän vaatimukset tuntuvat kasaantuvan ja stressi pitkittyy, on tärkeää tarttua omiin voimavaroihin ja ottaa käyttöön lisää...

Read More

Hemmottelijan hyvinvointiblogi 2/4: Jaksaminen kiireen keskellä

Tässä artikkelissa ja sitä täydentävässä videokoulutuksessa Terveyspsykologian erikoispsykologi Maritta Kauppinen avaa hyvinvoinnin perusasioiden...

Read More