Skip to the main content.
ALOITA KÄYTTÖ YRITYKSESSÄ (0€)
ALOITA KÄYTTÖ YRITYKSESSÄ (0€)

LATAA HINNASTO

SOVI PUHELU

1 minuutin lukuaika

Helpotusta 12 tuntisiin työpäiviin Book Salon ajanvarausjärjestelmän avulla

Sari Kallio on Rocksari hierontapalveluiden yrittäjä Rovaniemeltä. Salongissa työskentelee Sarin lisäksi kaksi muuta hierojaa. Yrityksen palvelutarjonta on laaja; valikoimassa on muun muassa hierontaa, kuumakivihierontaa, purentalihashierontaa ja raskausajan hierontaa. Yritys on kasvava hieronta-alan yritys, ja Sarilla onkin tulevaisuuden haaveena perustaa toinen toimipaikka!

Viime syksynä Sari vaihtoi Book Salonille toiselta palveluntarjoajalta. Vaihtamista vauhditti edellisen järjestelmän kustannusten kallistuminen uusien tekijöiden tullessa taloon sekä lahjakorttikaupan toimimattomuus. Book Salonin käyttöönotto sujui vaivattomasti, ja asiakasrekisterien siirto edellisestä järjestelmästä oli helppoa.

"Itse et tarvinnut tehdä juuri mitään rekisterien siirrossa!" Sari Kallio kertoo.

Book Salonin sähköinen ajanvaraus on kätevä, etenkin kun aikoja varataan paljon lyhyellä aikavälillä, kuten hieronta-alalla on tyypillistä. Seuraavan viikon ajanvaraus saattaa täyttyä yhden päivän aikana. Sähköinen ajanvaraus myös vähentää tarvetta vastata puhelimeen pitkin päivää ja mahdollistaa asiakkaille ajan varaamisen kellon ympäri.

"Asiakkaat varaavat ajan hierojalle kun kiputila iskee, esimerkiksi keskellä yötä, kun niskat ovat kipeänä." Sari avaa.

 

 

ROCKSARI-44 (1)

kuva: Michael Mead Photography

 

Toimiva ajanvarausjärjestelmä vapautti aikaa muulle elämälle

 

Etenkin joulunaika on hieronta-alalla kiireistä, sillä lahjakorttimyynti on kuumimmillaan. Lahjakortteja myydään tällöin hurjia määriä. Book Salonin ajanvarausjärjestelmästä lahjakortteja voi myydä perinteisesti suoraan kassalta, ja asiakkaat voivat ostaa niitä myös omatoimisesti sähköisen ajanvarauksen kautta. Lahjakorttien hallinnasta voi seurata lahjakorttien tilannetta kätevästi. Tämä vähentää manuaalisen työn tarvetta, kun lahjakorttien myyminen ja hallinta onnistuu helposti Book Salonin sähköisen ajanvarausjärjestelmän kautta.

"Kaksi joulua sitten saatoin tehdä tosi pitkiä työpäiviä, koska kirjoitin lahjakortteja töiden jälkeen käsin asiakkaille. Päivät saattoivat olla 12 tuntisia. Nyt ei tarvitse tehdä enää mitään, se helpottaa tosi paljon!"  Sari hehkuttaa.

 

Salongin muut tekijät pystyvät myös tekemään asioita järjestelmässä omilla tunnuksillaan ja tarvittaessa kysymään apua chatista. Vuokratuoliyrittäjät näkevät muun muassa omat tilityksensä suoraan järjestelmästä. Näin Sarilta säästyy paljon aikaa, jonka voi käyttää johonkin muuhun tärkeään.

"Vaatimattomasti ehkä paras järjestelmä tällä hetkellä! Kaikki synkronoituu keskenään, provisiot ja laskelmat saa helposti ladattua, sekä kirjanpitäjän voi myös kutsua järjestelmään."  Sari summaa.

 

Book Salon -ajanvarausjärjestelmään on mahdollista kutsua kirjanpitäjä omilla tunnuksillaan, jolloin kirjanpitäjä voi hakea järjestelmästä tarvitsemansa raportit. Kirjanpitäjä voi myös tarvittaessa olla yhteydessä chattiin, mikäli kysymyksiä ilmenee. Tämä säästää kaikkien aikaa, eikä raportteja tarvitse lähettää edestakaisin.

 

Mikäli Sarin tarina puhutteli sinua ja voisit hyödyntää Book Salonia Sarin tapaan - luo ilmainen tili seuraavan napin kautta. 

ALOITA ILMAINEN KÄYTTÖ


 

Hemmottelijan hyvinvointiblogi 4/4: Omat arvot menestyksen kulmakivenä

Kauneusalan yrittäjän arki on usein kiireistä ja vaativaa ja pitkittyvä stressi voi vaikuttaa merkittävästi mielen hyvinvointiin. Ratkaisevaa...

Read More

Hemmottelijan hyvinvointiblogi 3/4: Stressin säätely ja hyvinvoinnin vahvistaminen: voimavarat ja tietoisuustaidot käyttöön

Kun päivittäisen elämän vaatimukset tuntuvat kasaantuvan ja stressi pitkittyy, on tärkeää tarttua omiin voimavaroihin ja ottaa käyttöön lisää...

Read More

Hemmottelijan hyvinvointiblogi 2/4: Jaksaminen kiireen keskellä

Tässä artikkelissa ja sitä täydentävässä videokoulutuksessa Terveyspsykologian erikoispsykologi Maritta Kauppinen avaa hyvinvoinnin perusasioiden...

Read More