Skip to the main content.
Aloita käyttö yrityksessä (0€)
Aloita käyttö yrityksessä (0€)

Lataa hinnasto

Sovi puhelu

2 minuutin lukuaika

yrittäjäystävällinen markkinapaikka kauneus- ja hyvinvointialalle

Kivijalkayrittäjälle olisi ensiarvoisen tärkeää saada näkyvyyttä lähistöllä olevien potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa. Mutta miten tavoittaa vaikkapa ensimmäistä kertaa ripsien pidennyksiä harkitseva tai uudessa kaupungissa sopivaa tekijää kynsihuollolle etsivä asiakas? Mainostaminenkin on kallista, eikä oikein olisi aikaakaan. Ratkaisu tähän on Book Salonin vasta julkaistu Markkinapaikka. Markkinapaikka on verkkosivu, jolta asiakkaat voivat etsiä itselleen sopivaa palveluntarjoajaa haluamaltaan alueelta. Yrittäjälle markkinapaikka tarjoaa tehokkaan väylän tavoittaa potentiaaliset asiakkaat alueellisesti.

Miksi valita Book Salonin Markkinapaikka?

No mutta miksi sinä yrittäjänä valitsisit juuri Book Salonin Markkinapaikan? Onhan noita muitakin. Mikä tekee Book Salonin Markkinapaikasta muita paremman? Onhan niitä tosiaan muitakin, mutta Book Salonin markkinapaikka on se reiluin. Saattaa kuulostaa sanahelinältä, mutta annapa kun kerron, mikä tekee Book Salonista erityisen reilun. Kuten ehkä jo tiedätkin, Book Salon on ohjelmistotoimittaja, mutta sen lisäksi Book Salon on myös maksupalveluiden tarjoaja. Tämä tarkoittaa sitä, että Book Salonin ensisijainen tulonlähde on maksuliikenteen välityspalkkiot. Meille markkinapaikka on yksinkertaisesti tapa auttaa asiakkaitamme saamaan lisää maksuliikennettä, sillä se on myös meille kannattavinta. Siksi emme peri tuomistamme uusista asiakkaista minkäänlaista maksua.

Eli mitä paremmin asiakkaamme menestyvät, sitä paremmin Book Salon menestyy. Suoraan sanottuna, meillä on oma lehmä syvällä ojassa.Tutustu Book Salon Markkinapaikkaan

Mitä se maksaa?

Markkinapaikka sisältyy Book Salonin PRO pakettiin, eikä siitä aiheudu yrittäjälle mitään lisäkuluja. Markkinapaikkamme kautta tulleiden varausten komissiot eivät eroa mitenkään oman ajanvaruksesi kautta tulleiden varausten komissioista. Kaikki markkinapaikan kautta tulevat asiakkaat ovat täysin sinun asiakkaitasi ja asiakas maksaa vain sinulle, ei Book Salonille. Meillä ei myöskään ole halua pyrkiä hyppyyttämään asiakkaita salongista toiseen, jotta saisimme jokaisesta uudesta asiakkaasta isomman korvauksen. Oli asiakas sitten uusi tai vanha, veloittamamme välityspalkkio on aina sama. Markkinapaikan kautta tulevat varaukset on myös aina tehnyt rekisteröitynyt käyttäjä, jonka sähköpostiosoite ja puhelinnumero on vahvistettu. Varaus maksetaan aina ennakkoon, jolloin ei käytännössä juurikaan ole no-shown pelkoa. Markkinapaikka ei ole Book Salonille keino rahastaa yrittäjiä vaan päinvastoin. Haluamme auttaa asiakkaitamme tarjoamalla uuden ja tehokkaan väylän asiakashankintaan.

Lataa alta hinnastomme tutustuaksesi tarkemmin hinnoitteluumme.Lataa hinnasto

haluamme aidosti auttaa asiakkaitamme

Meillä on siis aito motiivi auttaa asiakkaitamme menestymään. Haluamme olla sinulle pitkäaikainen kumppani. Emme kuitenkaan halua sitouttaa asiakkaitamme väkisin pitkillä määräaikaisilla sopimuksilla. Se ei olisi reilua. Me panostamme mieluummin hyvään asiakaspalveluun ja pyrimme olemaan sellainen kumppani, josta ei haluta hankkiutua eroon. Haluamme tehdä salonkien hallinnollisten asioiden hoitamisesta mahdollisimman helppoa, jotta sinulle jää enemmän aikaa asiakastyölle ja silti myös enemmän arvokasta vapaa-aikaa. Pystyt siis palvelemaan useampia asiakkaita ja sen lisäksi vielä viettämään enemmän vapaa-aikaakin, kun kaikki liikenevä aikasi ei enää mene salongin hallinnollisten asioiden hoitamiseen. Pystyt myös tarjoamaan asiakkaillesi paremman asiakaskokemuksen, kun kaikki hoituu sujuvasti ja voit keskittyä täysipainoisesti heidän palvelemiseensa ilman, että sinun täytyy jatkuvasti juosta puhelimeen tai hoitamaan milloin mitäkin asiaa.

Canva Design DAFSlSRnHaE

Book Salon järjestelmän avulla sinun on mahdollista säästää aikaasi jopa useita tunteja viikossa, kun koko järjestelmä ajanvaraus ja maksujärjestelmä mukaan lukien toimivat automaattisesti ja saumattomasti yhdessä. Säästyt väärin lyötyjen kuittien täsmäytykseltä, raportit muodostuvat automaattisesti ja ne on helppo lähettää kirjanpitäjälle. Voit itseasiassa jopa kutsua kirjanpitäjäsi järjestelmän käyttäjäksi, jolloin hän saa haettua raportit itse, eikä sinun tarvitse toimia lainkaan välikätenä. Ja jos jotain kysyttävää tulee, chattimme auttaa aina nopeasti.

Siispä palataksemme alkuun. Lähistölläsi on tälläkin hetkellä potentiaalisia asiakkaita pohtimassa, mistä salongista löytäisivät tarvitsemansa palvelun. Varaa alta itsellesi aika ilmaiseen etäesittelyyn, jotta sinäkin pääset mahdollisimman pian tarjoamaan palveluitasi Book Salonin Markkinapaikalle. Esittely ei sido sinua mihinkään.

VARAA ESITTELY

Kuinka salonkiyrittäjä voi saada lisää tyytyväisiä asiakkaita?

Erinomaisiin salonkeihin voidaan matkustaa jopa useiden tuntien matkan päästä. Mikä saa asiakkaan kokemaan hyötyvänsä juuri tämän salongin...

Read More

menestyneet salonkiyrittäjät kertovat: näin teet liiketoiminnastasi kannattavaa

Uusimmassa blogissamme Book Salonin vierailevat asinatuntijat, Tiina Sohlberg ja Tajzan Sharif jakavat neuvojansa kuinka menestyneet salongit...

Read More

Iina Kuustonen, Antti Luusuaniemi ja Booksalonin radiomainokset – näin ne tehtiin

Vieraskynä Anssi Järvinen 

Ennen kuin Iina Kuustonen ja Antti Luusuaniemi saapuivat Miracle Soundin studiolle Helsingin Kaapelitehtaalle lokakuun...

Read More