Aloita käyttö yrityksessä (0€)
Aloita käyttö yrityksessä (0€)

Lataa hinnasto

Sovi puhelu

lukuaika 2 minuuttia

Näin otat Book Salonin käyttöösi

Featured Image

Book Salonissa käyttöönotto ja testaus on tehty asiakkaan näkökulmasta helpoksi: saat palvelun käyttöösi verkkosivuiltamme ja voit tutustua ominaisuuksiin omassa tahdissa ottamalla käyttöön ilmaisversion. Järjestelmän sisällä on chat-tuki, joka opastaa sinua käytössä. Book Salon -palvelua voit käyttää millä tahansa laitteella.

 

1. Rekisteröityminen Book Saloniin

 

Haluamme tarjota ilmaisen tilin käyttöön kaikille palvelusta kiinnostuneille. Ilmaisella tilillä saat käyttöösi monia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten ajanvarauksen ja asiakasrekisterin. Voit tutustua palveluun itsenäisesti ja siirtyä myöhemmin maksulliseen versioon, jolloin saat käyttöösi kaikki Book Salonin hyödylliset ominaisuudet.Käyttäjätilin luominen on helppoa, ja se vie vain noin 15 minuuttia. Luomalla käyttäjätilin, et sitoudu vielä mihinkään.

– Järjestelmä on erittäin helppokäyttöinen ja onnistuu varmasti kaikilta, jotka ovat joskus ottaneet minkä tahansa some-tilin käyttöönsä. Book Salonia voi myös käyttää kaikilla laitteilla, joten jos läppärin netti menee jumiin, niin voi vaihtaa sujuvasti puhelimeen, asiakkaamme Hiusviisikko toteaa.

 

2. Aloita käyttäminen

 

  1. Kun luot toimipaikkasi Book Saloniin, sinun on helppo lisätä tauot ja työajat kalenteriin, jonka puitteissa asiakkaat voivat varata itselleen sopivan ajan. Samalla määrität palveluiden hinnat ja kestot. Halutessasi voit ottaa ajanvarauksen käyttöön vaiheittain niin, ettei se ole heti näkyvissä asiakkaillesi.
  2. Voit myös lisätä uusia käyttäjiä, eli työntekijöitä tai vuokratuoliyrittäjiä ilman lisämaksua.
  3. Saat osoitteen ajanvarauksellesi, ja voit upottaa sen esimerkiksi verkkosivuillesi. 
  4. Book Salonin kautta saat myös lisättyä Varaa nyt -napin salonkisi Instagram- ja Facebook-profiileihin. Näin palveluita somessa selailevat ihmiset pääsevät varmaan ajan helposti.

 

 

3. Kasvata liiketoimintaa PRO:lla

 

Kun olet tutustunut ilmaisversioon, ja kaipaat Book Salonin monipuolisia ominaisuuksia, saat aktivoitua Book Salon PRO:n suoraan järjestelmästä. Näin saat käyttöösi kaikki Book Salonin mahtavat ominaisuudet, kuten kassan, maksupäätteen, lahjakorttikaupan ja muokattavat palvelukategoriat.

Book Salon PRO:ssa ajanvaraus, kassa ja maksupääte toimivat saumattomana kokonaisuutena, jossa saat vietyä varaukset maksupäätteelle veloitettavaksi helposti ilman näpyttelyä ja myyjätunnuksien syöttämistä. Myös kirjanpidon raportointi on stressitön osa arkeasi, sillä näet kaikki raportit helposti parilla klikkauksella ja lähetät ne vaivattomasti kirjanpitäjällesi.

Jotta maksujen ja tilitysten vastaanottaminen on mahdollista, tulee toimipaikan jokaisen yrittäjän täyttää kauppiaan tiedot -lomake sekä allekirjoittaa kauppiassopimus sähköisesti Book Salon -palvelussa. Sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen maksupääte toimitetaan noin kahdessa arkipäivässä toimipaikkaan.

Me Book Salonilla haluamme, että sinulla on parhaat työkalut arkesi helpottamiseksi. Tarvittaessa saat avun helposti ja nopeasti palvelun sisällä olevan chatin kautta.

– Asiakaspalvelu on ollut hyvää ja apua on saanut aina, kun on tarvinnut. On ollut myös kiva huomata, että Book Salonista oltiin alussa yhteydessä meihin päin ja varmisteltiin, että onhan kaikki kunnossa, tai onko mitään kysyttävää. Meille tuli olo, että meistä oikeasti välitetään, Jussi Ranta Tattoo & Piercing Paradisestä kiittelee.

 

Aloita Book Salonin käyttö

ALOITA ILMAINEN KÄYTTÖJATKA TUTUSTUMISTA BOOK SALONIIN

 

 

lukuaika 2 minuuttia

Book Salon järjesti ulkomainoskampanjan jonka tähtinä olivat asiakkaat

Mikä yhdistää Tampereen Laukontoria, Turun Portsaa, Kuopion toria ja Helsingin Mannerheimintietä? Paitsi että ne ovat...

lukuaika 1 minuuttia

Finanssivalvonta myönsi Book Salonille maksulaitoksen toimiluvan

Maksuliikenteen ja maksujen hallinnointiin tarkoitettu toimilupa vauhdittaa Book Salonin hyvin käynnistynyttä...

lukuaika 5 minuuttia

Näin Book Salon PRO helpottaa salongin arkea: ”Helppous ja laajat ominaisuudet ovat koko rahan arvoisia”

Valitsin Book Salon PRO-version sen helppouden takia. Saamme kaiken samasta paikasta.

 

– Piia Koskinen,...