Skip to the main content.
ALOITA KÄYTTÖ YRITYKSESSÄ (0€)
ALOITA KÄYTTÖ YRITYKSESSÄ (0€)

LATAA HINNASTO

SOVI PUHELU

1 minuutin lukuaika

Iina Kuustonen, Antti Luusuaniemi ja Booksalonin radiomainokset – näin ne tehtiin

Vieraskynä Anssi Järvinen 

Ennen kuin Iina Kuustonen ja Antti Luusuaniemi saapuivat Miracle Soundin studiolle Helsingin Kaapelitehtaalle lokakuun puolivälissä, oli ehtinyt tapahtua paljon.

Iina_Kuustonen

Iina Kuustonen (CC BY-SA Peltimikko) 

Olimme jo elokuun lopulla kokoontuneet pienellä ryhmällä pohtimaan, millainen Book Salon radiomainoksissa on äänessä. Että mitä se puhuu ja millaisella äänensävyllä. Entä jos Book Salon olisi ihminen, millainen tyyppi se olisi.

Ajatusleikissämme eteemme piirtyi Book Salon-persoona, joka oli esimerkiksi empaattinen, omaperäinen, helposti lähestyttävä, arvostava ja välittävä. Siis kaikin puolin hyvä tyyppi!

Empaattinen Book Salon on siksi, että se haluaa heittäytyä salonkiyrittäjän asemaan, ymmärtää hänen jokapäiväistä työtään. Omaperäinen siksi, että muut nyt eivät vaan toimi ihan samalla tavalla. Helposti lähestyttävä Book Salonin on syytä olla, koska haluamme, että asiakkaiden on helppo lähestyä meitä kaikissa mahdollisissa asioissa.

Arvostava ja välittävä halusimme taas olla, koska arvostamme omia asiakkaitamme ja teemme kaikkemme, jotta asiakasyritystemme bisnekset sujuisivat ja kukoistaisivat.

Edellä mainitut ominaisuudet myös auttoivat meitä valitsemaan ääniksi juuri Iinan ja Antin. He kuulostavat molemmat juuri sellaisilta, miltä halusimme Book Salonin kuulostavan. Ja kun he kuulivat, millaisesta työstä oli kysymys, oli kumpikin heti valmis hommiin!

Näyttelijät olivat vilpittömän iloisesti yllättyneitä päästessään yhdessä tekemään Book Salon -mainokset. Heidän tähdittämänsä romanttinen komedia Häät ennen hautajaisia oli saanut ensi-iltansa vain paria viikkoa aiemmin, eivätkä kiireiset taiteilijat olleet juurikaan tavanneet toisiaan sitten kuvausten päättymisen. Ja tietysti ensi-illan.

Iina ja Antti olivat juuri parhaat äänet kertomaan asiakkaillemme, että yrittäjät säästävät aikaa ja rahaa käyttämällä Book Salonin maamme kehittyneintä ajanvaraus-, maksupääte- ja kassajärjestelmää.

Vähän aikaa asiaa pohdittuamme korotimme panoksia. Muutimme käsikirjoituksessa ”maamme kehittyneimmän” ”maailman kehittyneimmäksi”. Emme vain silkkaa vaatimattomuuttamme, vaan siksi, että vilpittömästi uskomme asian näin olevan!

Ja kun kuulimme väittämän ensikertaa studiolla Luusuaniemen vakuuttavalla äänellä julistamana, olimme varmoja, että radionkuuntelijatkin uskovat sanomaamme.

 

Antti Luusuaniemi

Koska salonkiyrittäjän asia on myös meidän asiamme, halusimme sanoa sen selvästi ja mieleenpainuvasti, kirsikaksi äänimainoskakun päälle. Siksi valitsimme mainoksen päättäväksi sloganiksemme lauseen: Book Salon - Yksi salonki kaikkien puolesta.

Kun Iina Kuustonen lausui tuon sloganin jo ensimmäisellä kerralla ”purkkiin” äänityskopissa, tiesimme onnistuvamme tavoitteissamme. Niin aidolta ja raikkaalta sai Iina lupauksemme kuulostamaan.

Taas kerran saimme havaita ihan käytännössä, että kun asioita tekee parhaiden mahdollisten ammattilaisten kanssa, tulee lopputuloksestakin paras mahdollinen. Ehkäpä vähän parempikin.

Ja näin on, oli kyse sitten radiomainosten spiikkaamisesta tai ajanvaraus-, kassa- ja maksupäätejärjestelmien kehittämisestä!

Loistavaa alkavaa vuotta!

Hemmottelijan hyvinvointiblogi 4/4: Omat arvot menestyksen kulmakivenä

Kauneusalan yrittäjän arki on usein kiireistä ja vaativaa ja pitkittyvä stressi voi vaikuttaa merkittävästi mielen hyvinvointiin. Ratkaisevaa...

Read More

Hemmottelijan hyvinvointiblogi 3/4: Stressin säätely ja hyvinvoinnin vahvistaminen: voimavarat ja tietoisuustaidot käyttöön

Kun päivittäisen elämän vaatimukset tuntuvat kasaantuvan ja stressi pitkittyy, on tärkeää tarttua omiin voimavaroihin ja ottaa käyttöön lisää...

Read More

Hemmottelijan hyvinvointiblogi 2/4: Jaksaminen kiireen keskellä

Tässä artikkelissa ja sitä täydentävässä videokoulutuksessa Terveyspsykologian erikoispsykologi Maritta Kauppinen avaa hyvinvoinnin perusasioiden...

Read More