Skip to the main content.
ALOITA KÄYTTÖ YRITYKSESSÄ (0€)
ALOITA KÄYTTÖ YRITYKSESSÄ (0€)

LATAA HINNASTO

SOVI PUHELU

1 minuutin lukuaika

"Book Salon oli jokaiselle ammatinharjoittajallemme Hieros Oy:ssa tervetullut muutos."

Ammattitaitoinen ja moniammatillinen Hieros Oy:n tiimi pyrkii auttamaan mahdollisimman monia kehon ongelmien kanssa.

Hieros Oy on helsinkiläinen yritys, joka tarjoaa urheiluhierontaa, osteopatiaa ja fysioterapiaa kahdessa toimipisteessä, Pasilassa ja Punavuoressa. Yrityksen perustaja ja pyörittäjä on Heikki Pirhonen, ja tiimiin kuuluu yhteensä 14 osaajaa. Tiimin jäsenet täydennyskouluttavat itseään säännöllisesti pitääkseen osaamisensa ajan tasalla. Vastaanotolla käy asiakkaita laidasta laitaan, raskaana olevista ja synnyttäneistä henkilöistä aktiiviliikkujiihin ja ikäihmisiin. Tiimistä löytyy erityisosaamista urheiluosteopatiasta, lantionpohjan fysioterapiasta sekä purentalihashieronnasta.

 

Kätevä ajanvaraus Book Salon PROn avulla


Hieros Oy siirtyi käyttämään Book Salon PRO -järjestelmää keväällä 2023. Toimipaikan omistaja Heikki kertoo, että heidän yrityksensä käyttökokemuksen perusteella Book Salon on vaikuttanut heille kätevältä ja helppokäyttöiseltä. Ammattilaiset voivat käyttää järjestelmää vaivattomasti kummassakin toimipisteessä samoilla tunnuksilla.

"Book Salonin käyttöönotto oli erittäin helppoa. Epäselvyydet selvisivät nopeasti asiakaspalvelun chatin kautta. Muutos monesta eri järjestelmästä yhteen (ajanvaraus-, kassa- ja lahjakorttijärjestelmät erikseen) oli jokaiselle ammatinharjoittajallemme tervetullut muutos", Heikki kertoo.

 

Book Salon panostaa asiakaspalveluunsa tarjotakseen yrittäjille mahdollisimman sujuvan siirtymän järjestelmään. He tarjoavat käyttöönottopalavereita PRO-käyttäjille, joissa esitellään järjestelmä ja käydään läpi tärkeimmät ominaisuudet. Asiakaspalvelu on tavoitettavissa arkisin toimistoaikoina chatin välityksellä, ja vastausaika on lyhyt, jotta yhteistyö sujuisi helposti ja ratkaisut löytyisivät nopeasti.

 

“Pisteet hyvästä asiakaspalvelusta, mikä on ollut jokaisella kerralla nopeaa ja ystävällistä. Järjestelmän käyttö on ollut helppo sisäistää ja on ehdottoman hyvä juttu, että jatkossa kaikki tarvittava on yhden järjestelmän alla.” Heikki hehkuttaa.

 

 

Yhden järjestelmän alla kaikki tarvittava

Book Salon -järjestelmä helpottaa yrittäjien arkea tarjoamalla usean eri käyttöjärjestelmän ominaisuudet yhdellä alustalla. Järjestelmästä löytyvät lahjakortit, kassa, raportit ja ajanvaraus.

Lisäksi Book Salon tarjoaa sähköisen lahjakorttikaupan ajanvarauksen yhteydessä ja erillisellä sivustolla, jolla asiakkaat voivat kätevästi ostaa lahjakorttinsa itse. Kaikki lahjakortit ovat hallinnoitavissa järjestelmässä, ja niitä pystyy helposti muokkaamaan, kuten lisäämään käyttöaikaa tai luomaan uusia lahjakortteja.

Maksupääte on integroitu järjestelmään, joten kassaa käyttäessä ei tarvitse huolehtia näppäilyvirheistä. Raportit synkronoituvat järjestelmään automaattisesti maksutapahtuman jälkeen.

Toiveena sarjakorttien lisääminen järjestelmään

Heikki on ollut erittäin tyytyväinen Book Salonin palvelutarjontaan, mutta hän toivoo, että järjestelmään voisi lisätä sarjakortteja. Hieros Oy myy usein esimerkiksi 5x60 minuutin hieronta-lahjakortteja pienellä alennuksella. Sarjakorttien lisääminen järjestelmään vähentäisi virheiden mahdollisuutta, koska asiakas voisi käynnin jälkeen vähentää yhden kerran sarjakortistaan. Tästä ideasta Book Salonin kehitystiimi ottikin koppia. 

 

Mikäli Hieros Oy:n tarina puhutteli sinua ja voisit hyödyntää Book Salonia Hieros Oy:n tapaan - luo ilmainen tili seuraavan napin kautta. 

ALOITA ILMAINEN KÄYTTÖ


 

Hemmottelijan hyvinvointiblogi 4/4: Omat arvot menestyksen kulmakivenä

Kauneusalan yrittäjän arki on usein kiireistä ja vaativaa ja pitkittyvä stressi voi vaikuttaa merkittävästi mielen hyvinvointiin. Ratkaisevaa...

Read More

Hemmottelijan hyvinvointiblogi 3/4: Stressin säätely ja hyvinvoinnin vahvistaminen: voimavarat ja tietoisuustaidot käyttöön

Kun päivittäisen elämän vaatimukset tuntuvat kasaantuvan ja stressi pitkittyy, on tärkeää tarttua omiin voimavaroihin ja ottaa käyttöön lisää...

Read More

Hemmottelijan hyvinvointiblogi 2/4: Jaksaminen kiireen keskellä

Tässä artikkelissa ja sitä täydentävässä videokoulutuksessa Terveyspsykologian erikoispsykologi Maritta Kauppinen avaa hyvinvoinnin perusasioiden...

Read More