Skip to the main content.
ALOITA KÄYTTÖ YRITYKSESSÄ (0€)
ALOITA KÄYTTÖ YRITYKSESSÄ (0€)

LATAA HINNASTO

SOVI PUHELU

2 minuutin lukuaika

Näin Book Salon PRO helpottaa salongin arkea: ”Helppous ja laajat ominaisuudet ovat koko rahan arvoisia”

Valitsin Book Salon PRO-version sen helppouden takia. Saamme kaiken samasta paikasta.

 

– Piia Koskinen, Kauneushoitola Ihanapiste

 

Piia Koskinen on Kauneushoitola Ihanapisteen yrittäjä sekä L'Oréal Professionnel kouluttaja. Ihanapisteellä Koskinen työskentelee kampaamon puolella. Kampaamon lisäksi kauneushoitolasta löytyy myös kosmetologin ja kynsiteknikkojen palvelut. Elokuussa 2021 yrityksessä otettiin käyttöön Book Salon PRO suurempaan toimitilaan siirtymisen yhteydessä. Ominaisuus sisältää kaiken tarvittavan menestyvän salonkiliiketoiminnan johtamiseen: sähköisen ajanvarauksen, maksupäätteen, lahjakorttikaupan, asiakasrekisterin sekä helpot, nopeat ja optimoidut verkkosivut - ja paljon muuta!

Kotisivukone on Book Salon -järjestelmän sisällä toimiva vapaaehtoinen lisäominaisuus, jonka saa käyttöönsä hintaan 20 €/kk. Sen avulla yrittäjä luo vaivattomasti tyylikkäät verkkosivut. Edullinen paketti sisältää hostingin ja jopa domanin eli oman verkkotunnuksen. Kotisivukoneelle saa esiin mm. yrityksen tiedot, ajanvaraustoiminnon, työntekijöiden esittelyt, hinnaston ja some-linkit.   

Ihanapisteen verkkosivut Book Salonilta

Koskinen muistelee, miten monimutkaista ja hankalaa vuokratuoliyrittäjien työ oli ennen Book Salonin käyttöönottoa. Vuokratuoliyrittäjillä oli omat maksupäätteet sekä lisäksi vielä omat ajanvarausnumerot, sillä toinen heistä teki töitä myös toisessa tilassa. Ratkaisu tähän ongelmaan löytyi Book Salonilta. Toimipaikassa ei enää tarvitse räpeltää monella korttikoneella, vaan Book Salonilta saa yhden monikauppiastuetun maksupäätteen. Samaa maksupäätettä pystyy käyttämään kaikki samassa toimipaikassa työskentelevät työntekijät ja vuokratuoliyrittäjät – kätevää!

 

Valitsin Book Salon PROn sen helppouden takia, saamme kaikki samasta paikasta;  korttikoneen, kassaohjelman, ajanvarauksen ja nettisivut. Kirjanpitäjällä on myös omat tunnukset ohjelmaan, eli ei tarvitse lähetellä mitään raportteja erikseen, Koskinen sanoo.

 

 

REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI NYT
 

Kirjanpitäjän kutsuminen toimipaikkaan on todella helppoa ja säästää yrittäjän aikaa. Tällöin yrittäjän ei tarvitse enää itse hakea raportteja järjestelmästä. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa helppo ratkaisu. Book Salon -järjestelmän kautta pystyy myös näppärästi parilla klikkauksella lähettämään kirjanpitäjälle sähköpostitse kaikki tarvittavat raportit, jos kirjanpitäjää ei halua kutsua toimipaikkaan. Tehokasta, eikös? 

 

koskinen-jpgKauneushoitola Ihanapiste

 

KEskity siihen, missä olet parhaimmillasi

Book Salon säästää yrittäjien aikaa ja antaa tekijöiden keskittyä siihen, missä he ovat parhaimmillaan – eli omaan työhönsä. Koskinen kertoo, kuinka kalenterista saa klikattua asiakkaan suoraan kassalle ja Book Salonin kassa vie summan suoraan korttikoneeseen. Ei siis turhaa näpyttelyä tai myyjätunnuksen syöttelyä.

– Maksuliikenne on toiminut koko ajan moitteettomasti, tilitykset tulee ajallaan, eikä katkoksia ole ollut,  Koskinen lisää.

Instagram ja Facebook ovat olleet pitkään käytössä Ihanapisteellä. Ajanvaraus-toiminto kannattaa lisätä yrityksen Instagram- ja Facebook-sivuille. Ai miksi? Koska yhä useampi asiakas etsii palveluita Googlen lisäksi myös näistä kanavista. Book Salon -järjestelmän avulla onkin mahdollista asettaa Instagramiin ja Facebookiin ”Varaa nyt” -nappi. Tämä nappi on käytössä myös Ihanapisteellä. Näin asiakkaat pääsevät helposti ja itsenäisesti varaamaan aikoja sosiaalisen median kautta. Book Salonin datan perusteella yli puolet suomalaisista varaa aikansa salonkiin kello 17 ja 9 välillä – siis aukioloaikojen ulkopuolella. 

 

varaanyt

 

YRITTÄJIEN TARPEITA KUUNNELLAAN

Book Salon on luotu kauneus- ja hyvinvointialan yrittäjien tarpeita kuunnellen. Järjestelmää päivitetään jatkuvasti ja kehitysideoita otetaan mielellään vastaan. Book Salon -järjestelmään on kehitetty myös ”provisiolaskuri” yrittäjien auttamiseksi. Tämä ominaisuus helpottaa erityisesti yrityksiä, joissa palkkaus pohjautuu provisioon.

– Päivityksiä kauneusalan tarpeisiin tulee usein, viimeisimpänä provisiolaskuri, joka laskee sopimusvuokralaisten provision valmiiksi, Koskinen toteaa.

Book Salonille on tärkeää kuunnella asiakkaita ja kehittää järjestelmää heiltä saadun palautteen mukaisesti. Palautetta voi jättää esimerkiksi Book Salon -palvelun alalaidasta löytyvään chat-tukeen. Parilla klikkauksella apu on aina ja nopeasti saatavilla.

– Asiakaspalvelu vastaa nopeasti, alkuesittely oli kattava, ohjelma on helppo käyttää ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä, Koskinen jatkaa.

Helppous ja monipuoliset ominaisuudet ovat mielestäni koko rahan arvoisia!

 

Lue tästä Fintech Financen julkaisema artikkeli liittyen Book Salonin keräämään kolmen miljoonan euron rahoituksen, jossa on myös Koskisen haastattelu.

 

Jatka tutustumista Book Saloniin

Vaihtajan opas on kirjoitettu yrittäjälle, joka haluaa kasvattaa liiketoimintaansa, hakea säästöä nykyisistä järjestelmistä tai kuulla lisää Book Salonin ominaisuuksista setä siitä, miten vaihtaminen Book Saloniin tapahtuu. Voit myös varata maksuttoman, etäyhteydellä toteutettavan esittelyn. Haluatko sinäkin siirtyä paperikalenterista sähköiseen ajanvaraukseen? Voit aloittaa sen jo heti tänään!

LATAA OPAS   ALOITA ILMAINEN KÄYTTÖ

Hyvä kirjanpitäjä

Kauneusalan yrittäjä: Hyvä taloushallinta voi säästää sinulta satoja euroja kuukaudessa.

Kirjanpito mielletään usein pakolliseksi pahaksi, rasittavaksi ja aikaa vieväksi toimenpiteeksi. Tosiasiassa kirjanpitäjä voi olla toiminimiyrittäjän...

Read More

Kampaamoketju Tuccabaja investoi kasvuun ja automatisoi ajanvaraus- ja kassapalveluitaan

Innovatiiviselle salonkiketjulle jää enemmän aikaa tuotekehitykseen ja asiakastyöhön, kun seotti käyttöön Book Salonin järjestelmän seitsemän...

Read More

Book Salon on valittu Euroopan lupaavimpien fintech-startupien joukosta Mastercard Lighthouse FINITIV -ohjelmaan

Kumppanuusohjelma pyrkii vahvistamaan finanssipalvelujen ekosysteemiä. Lisäksi se yhdistää fintech-startupit ja varhaisen vaiheen kasvuyritykset...

Read More