Skip to the main content.
ALOITA KÄYTTÖ YRITYKSESSÄ (0€)
ALOITA KÄYTTÖ YRITYKSESSÄ (0€)

LATAA HINNASTO

SOVI PUHELU

1 minuutin lukuaika

Finanssivalvonta myönsi Book Salonille maksulaitoksen toimiluvan

Maksuliikenteen ja maksujen hallinnointiin tarkoitettu toimilupa vauhdittaa Book Salonin hyvin käynnistynyttä kansainvälistymistä. Jo yli 2000 kauneus- ja hyvinvointisalonkia Suomessa, Tanskassa, Norjassa ja Isossa-Britanniassa käyttää suomalaisen startupin ajanvaraus-, kassa -ja maksupalveluita.

 

HELSINKI (17.8.2022) – Suomalainen kauneus- ja hyvinvointialoille erikoistunut ajanvaraus-, kassa- ja maksupalveluntarjoaja Book Salon on saanut Finanssivalvonnalta maksulaitoksen toimiluvan. Päätöksen mukaan Book Salon täyttää maksulaitoksen toiminnalle sekä taloudelliselle asemalle maksulaitoslaissa säädetyt edellytykset.

 

“Olemme todella iloisia Finanssivalvonnan myöntämästä toimiluvasta. Tämä osoittaa, että Book Salon on yritys jonka toimintaprosessit, tietosuojakäytännöt ja liiketoiminnan merkittävyys täyttävät Finanssivalvonnan tiukat kriteeri”, kertoo Book Salonin toimitusjohtaja Harri Myllylä. 

 

Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa on merkittävä tekijä Book Salonin kansainvälistymisessä, sillä passport-menettelyllä voidaan maksuvälitystoiminta aloittaa myös muissa EU-maissa. Toimilupa osoittaa Book Salonin olevan luotettava yhteistyökumppani niin maksupalvelupuolen toimijoille että potentiaalisille salonkiasiakkaille. 

 

“Kansainvälisellä kentällä on monenlaista toimijaa, joilla ei välttämättä ole yhtä tarkat kriteerit toiminnalleen kuin meillä. Finanssivalvonnan hyväksymänä yrityksenä pystymme osoittamaan asiakkaille, kuluttajille ja yhteistyökumppaneillemme olevamme turvallinen, valvottu ja vakaa toimija markkinalla”, Myllylä lisää. 

 

Book Salon on kasvanut kovaa vauhtia Suomessa, ja vain puolessatoista vuodessa sen jatkuva vuosilaskutus (ARR) on kasvanut yli miljoonaan euroon. Keväällä 2022 yhtiö on laajentanut toimintaansa kansainvälisille markkinoille, ja sillä on jo ensimmäiset asiakkaat Tanskassa, Norjassa ja Isossa-Britanniassa. 

 

Hemmottelijan hyvinvointiblogi 4/4: Omat arvot menestyksen kulmakivenä

Kauneusalan yrittäjän arki on usein kiireistä ja vaativaa ja pitkittyvä stressi voi vaikuttaa merkittävästi mielen hyvinvointiin. Ratkaisevaa...

Read More

Hemmottelijan hyvinvointiblogi 3/4: Stressin säätely ja hyvinvoinnin vahvistaminen: voimavarat ja tietoisuustaidot käyttöön

Kun päivittäisen elämän vaatimukset tuntuvat kasaantuvan ja stressi pitkittyy, on tärkeää tarttua omiin voimavaroihin ja ottaa käyttöön lisää...

Read More

Hemmottelijan hyvinvointiblogi 2/4: Jaksaminen kiireen keskellä

Tässä artikkelissa ja sitä täydentävässä videokoulutuksessa Terveyspsykologian erikoispsykologi Maritta Kauppinen avaa hyvinvoinnin perusasioiden...

Read More