Skip to the main content.
ALOITA KÄYTTÖ YRITYKSESSÄ (0€)
ALOITA KÄYTTÖ YRITYKSESSÄ (0€)

LATAA HINNASTO

SOVI PUHELU

1 minuutin lukuaika

Book Salon on valittu Euroopan lupaavimpien fintech-startupien joukosta Mastercard Lighthouse FINITIV -ohjelmaan

Kumppanuusohjelma pyrkii vahvistamaan finanssipalvelujen ekosysteemiä. Lisäksi se yhdistää fintech-startupit ja varhaisen vaiheen kasvuyritykset pankkien, sijoittajien, yrityskumppanien ja Mastercardin kanssa.

 

Book Salon, suomalainen maksu- ja ajanvarauspalveluja tarjoava yritys, joka keskittyy hius-, kauneus- ja hyvinvointialaan, on valittu Mastercard Lighthouse FINITIV -ohjelmaan. Mastercard käynnisti Lighthouse-ohjelman partneroituakseen johtavien fintech-, ja kyberturvallisuusstartupien kanssa. Ohjelman tavoitteena on tuoda yhteen startup-yrityksiä, pankkeja, sijoittajia ja neuvonantajia, jotta eri toimijat voisivat skaalata innovatiivisia ideoita yhdessä.

 

Mastercard Lighthouse FINITIV on johtava maksuratkaisujen kumppanuusohjelma Pohjoismaissa sekä Baltiassa. Tällä hetkellä se työskentelee 15 ohjelmaan valitun yrityksen ja viiden kumppanipankin, kuten DNB, DanskeBankin, OP:n, Swedbankin ja SEB:n, kanssa. Ohjelma yhdistää fintech- ja kyberturvallisuusstartupit johtavien pankkien, sijoittajien ja neuvonantajien kanssa. Aikaisempiin ohjelmaan hyväksyttyihin yrityksiin kuuluu lukuisia menestyviä pohjoismaalaisia kasvuyrityksiä, kuten ruotsalaisstartupit Doconomy ja Pej sekä norjalainen Aprilia. Suomesta ohjelmaan on valittu vain viisi lupaavaa startup-yritystä.

 

Mastercard on rakentanut menestyksensä vahvalle teknologialle ja läheisille kumppanuuksille uusien teknologiatoimittajien kanssa. Lighthouse FINITIV -ohjelma on yksi tapa, jolla Mastercard etsii uutta teknologiaa niin omaan käyttöönsä kuin kumppaneilleenkin. Yhteistyön tavoitteena teknologiayritysten, kuten Book Salonin kanssa, on vahvistaa Pohjoismaiden ja Baltian taloudellista ekosysteemiä ja jatkaa digitaalisten ratkaisujen edelläkävijänä.

 

”Ei ole epäilystäkään siitä, että Mastercard Lighthouse -ohjelmaan osallistuminen on meille loistava tilaisuus jatkaa kasvuamme. Kasvavana fintech-yrityksenä tämä antaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden olla tekemisissä muiden fintech-yritysten, sijoittajien, neuvonantajien, pankkien ja Mastercardin kanssa. Odotamme innolla, mitä yhteistyö tuo tullessaan”, sanoo Book Salonin toimitusjohtaja Harri Myllylä.

 

Lighthouse FINITIV on Mastercard Nordics & Baltics -divisioonan rahoittama ohjelma. Joka vuosi startupeilla on mahdollisuus liittyä joko kevään tai syksyn ohjelmaan. Molemmissa ohjelmissa on mukana kumppanipankkeja, neuvonantajia ja sijoittajia auttamassa startupeja kasvamaan.

Book Salonin alustalla on jo yli 5 000 tyytyväistä asiakasta Euroopan markkinoilla. Yrityksen vuotuinen kasvuprosentti on yli 300 prosenttia, Net Promoter Score on erinomainen 70 ja asiakaspoistuma alle 0,5 prosenttia.

 

Hemmottelijan hyvinvointiblogi 4/4: Omat arvot menestyksen kulmakivenä

Kauneusalan yrittäjän arki on usein kiireistä ja vaativaa ja pitkittyvä stressi voi vaikuttaa merkittävästi mielen hyvinvointiin. Ratkaisevaa...

Read More

Hemmottelijan hyvinvointiblogi 3/4: Stressin säätely ja hyvinvoinnin vahvistaminen: voimavarat ja tietoisuustaidot käyttöön

Kun päivittäisen elämän vaatimukset tuntuvat kasaantuvan ja stressi pitkittyy, on tärkeää tarttua omiin voimavaroihin ja ottaa käyttöön lisää...

Read More

Hemmottelijan hyvinvointiblogi 2/4: Jaksaminen kiireen keskellä

Tässä artikkelissa ja sitä täydentävässä videokoulutuksessa Terveyspsykologian erikoispsykologi Maritta Kauppinen avaa hyvinvoinnin perusasioiden...

Read More