Skip to the main content.
Aloita käyttö yrityksessä (0€)
Aloita käyttö yrityksessä (0€)

Lataa hinnasto

Sovi puhelu

1 minuutin lukuaika

Book Salonissa ajanvaraus ja maksaminen toimivat saumattomasti yhdessä

Tiesitkö, että Book Salon ei ole pelkästään ajanvarausjärjestelmä, vaan myös Finanssivalvonnan hyväksymä maksulaitos? Book Salon onkin jo vuosien ajan toiminut alan suunnannäyttäjänä tarjoten yrittäjille tällä hetkellä ainoana suomalaisena palveluntarjoajana täysin integroidun kokonaisvaltaisen salonginhallintaratkaisun. Book Salon -järjestelmässä kaikki osat, maksupääte mukaan lukien, toimivat saumattomasti yhteen.

Maksupalveluita, kuten esimerkiksi tilisiirtoja tai maksukorttimaksuja, saa tarjota vain palveluntarjoaja, joka täyttää maksulaitoslaissa säädetyt edellytykset. Finanssivalvonnan kriteerit ovat tiukat ja koskevat muun muassa yrityksen toimintaprosesseja, tietosuojakäytäntöjä ja liiketoiminnan merkittävyyttä. Book Salon on osoittanut täyttävänsä nämä kriteerit. Voit käydä katsomassa tarkemmat tiedot liittyen Book Salonin maksulaitoslupaan Finanssivalvonnan valvottavaluettelosta, jonka löydät täältä

Book Salonin monipuoliset maksupalvelut tukevat yritystoimintaasi. Me olemme aina asiakkaan puolella. Haluamme, että asiakkaamme menestyvät. Emme halua tulla sinun ja asiakkaasi väliin tai ahnehtia sinun asiakkaitasi. Koska tuotamme maksupalvelut itse, komissiomme ovat hyvin maltillisia. Esimerkiksi markkinapaikassamme tehdyistä varauksista ja lahjakorteista veloitamme vain 3% komission, joka on todella vertailukelpoinen kilpailijoihin nähden.

 

IMG_0022 - Edited

Kuvassa Salon Fanny (www.salonfanny.fi)

 

kiinnitä huomiota erityisesti NÄIHIN SEIKKOIHIN, KUN KILPAILUTAT MAKSUPÄÄTETTÄ SALONKIISI

 • Onko maksupääte monikauppiastuettu?

Voiko samaa maksupäätettä käyttää useampi yrittäjä? Tilitetäänkö maksut kauppiaskohtaisesti?

Book Salon maksupäätettä voivat käyttää salongin kaikki yrittäjät ja maksut tilitetään silti suoraan jokaisen yrittäjän omalle tilille.

 • Hinta/käyttäjä, kun lisäät maksupäätteelle uusia käyttäjiä?

Jos maksupääte on monikauppiastuettu, muista tarkastaa myös, paljonko uusien käyttäjien lisääminen maksaa tai onko kauppiaiden määrällä vaikutusta kuukausimaksuun.

Book Salonilla voit lisätä maksupäätteelle lisäkäyttäjiä täysin MAKSUTTA ja kuukausimaksu on aina sama, käyttäjämäärästä rippumatta.

 • Onko maksupäätteessä internet-yhteys?

Monet maksupäätteet tarvitsevat joko kiinteän tai langattoman internetyhteyden, jolloin esimerkiksi kotikäynnillä joudut käyttämään joko asiakkaan yhteyttä tai esimerkiksi jakamaan yhteyden puhelimestasi, joka vaatii aina ylimääräistä säätämistä.

Book Salon maksupäätteessä on sisäänrakennettu mobiili internetyhteys, jolloin maksupäätteen käyttäminen kotikäynnillä on helppoa eikä salongissakaan ole tarvetta käyttää verkkokaapelia. Book Salonilta löytyy myös helposti mukaan otettava kannettava maksupääte.

 • Onko maksupääte valmiiksi integroitu?

Jos et erityisesti innostu tietoteknisten haasteiden taklaamisesta, muista myös varmistaa, onko maksupääte integroitu ajanvaraukseen ja kassaan jo valmiiksi vai jääkö tämän tekeminen sinulle.

Book Salonilla sinun ei tarvitse tehdä integrointia itse, vaan Book Salon hoitaa kaiken puolestasi. Kassa ja maksupääte toimivat saumattomasti yhteen ilman ylimääräisiä näppäilyjä.

Book Salonilta saat kaiken tämän yhdessä paketissa

 • 24/7 nettiajanvarauksen
 • maksupäätteen
 • lahjakorttikaupan
 • markkinapaikan
 • automaattisen asiakasrekisterin ja sen hallinnoinnin
 • työntekijöiden ja työvuorojen hallinnoinnin
 • palveluiden ja hinnaston hallinnoinnin
 • automaattisen asiakasviestinnän
 • kassan ja automaattiset kirjanpitoraportit
 • ja paljon muuta...

Ja mikä parasta, kaikki on täysin integroitu toimimaan yhdessä. Kaikki hoituu yhdestä paikasta, et tarvitse useita eri palveluntarjoajia ja tiedät aina, minne olla yhteydessä, jos tulee kysyttävää. Maksulaitostoimiluvan ansiosta Book Salon pystyy hallinnoimaan itse jopa maksuliikenteen ja tilitykset!

Varaa alta itsellesi aika esittelyyn, jossa kerromme lisää! Ajan varaaminen ei sido sinua mihinkään.

VARAA ESITTELY

 

SALON MAZIC BOOK SALONIA KEHITTÄMÄSSÄ "TEIDÄN HALU KEHITTÄÄ JÄRJESTELMÄÄ YHDESSÄ KÄYTTÄJIEN KANSSA, ON PITÄNYT MEIDÄT ASIAKKAANA"

Halu kehittää järjestelmää yhdessä käyttäjien kanssa on Book Salonin ja Salon Mazicin pitkän yhteistyön salaisuus. Salon Mazicista helppokäyttöinen...

Read More

1 min read

Yhteistyö Mintissä - "Tuntuu siltä, että rinnalla on kumppani, joka tukee, helpottaa ja auttaa"

Henkilökohtainen palvelu ja markkinoiden paras hinnoittelu saivat Salonki Mintissä vaihtamaan Book Saloniin. Yrittäjät saivat jo ensikontaktista...

Read More

Kuinka salonkiyrittäjä voi saada lisää tyytyväisiä asiakkaita?

Erinomaisiin salonkeihin voidaan matkustaa jopa useiden tuntien matkan päästä. Mikä saa asiakkaan kokemaan hyötyvänsä juuri tämän salongin...

Read More