Skip to the main content.
Aloita käyttö yrityksessä (0€)
Aloita käyttö yrityksessä (0€)

Lataa hinnasto

Sovi puhelu

1 minuutin lukuaika

Book Salon järjesti ulkomainoskampanjan jonka tähtinä olivat asiakkaat

Mikä yhdistää Tampereen Laukontoria, Turun Portsaa, Kuopion toria ja Helsingin Mannerheimintietä? Paitsi että ne ovat kaikki tunnettuja maamerkkejä Suomessa, ovat ne myös paikkoja, joissa oli heinäkuussa 2022 mahdollista bongata Book Salonin asiakasyrityksen ulkomainos. Katso video kampanjan fiiliksistä tämän artikkelin lopusta.

 

VALTAKUNNALLINEN KAMPANJA ILMAISEKSI ASIAKKAILLE


Toteutimme heinäkuussa 2022 valtakunnallisen ulkomainoskampanjan yhteistyössä JCDeacauxin kanssa. Kampanjan tähdiksi halusimme nostaa asiakkaitamme ja vieläpä täysin ilmaiseksi. Kampanjassa oli mukana kaikkiaan 46 kauneus- ja hyvinvointialan yritystä ympäri Suomen. Kampaamoita, kauneushoitoloita, hierojia ja tatuointistudioita. Mainoksia löytyi katujen varsilta, toreilta ja pysäkeiltä yli 30 kaupungissa.

 

2F0BA249-2372-4CE9-AD05-ED9DCB0B288C 20220719_174303

 

TARKOITUKSENA TUKEA YRITTÄJIÄ MENESTYMÄÄN

Mutta miksi järjestää kampanja, jossa mainostaa asiakkaitaan eikä itseään? Me Book Salonilla määrittelemme menestyksemme sen mukaan, miten asiakkaamme menestyvät. Siksi haluamme myös auttaa ja tukea asiakkaitamme menestymään. Haluamme tuottaa asiakkaillemme lisäarvoa ja ajattelemme, että myös pienten ja keskisuurten yritysten pitää voida näkyä isosti. Kampanjan tarkoituksena oli tukea yrittäjiä, sekä edistää kauneus ja hyvinvointialan toimintaa tukemalla alan näkyvyyttä huomiota herättävällä ulkomainonnalla.

 

KAMPANJA LAAJENNETTIIN MYÖS SOSIAALISEEN MEDIAAN

Mainoskampanjan tehoa vahvistettiin laajentamalla se myös asiakkaiden sosiaalisen median kanaviin. Kampanjaan osallistuneet asiakasyritykset viestivät kampanjasta omilla sosiaalisen median tilleillään ja kannustivat omia asiakkaitaan bongailemaan mainoksia ja edelleen jakamaan kuvia niistä omissa kanavissaan. Kampanja keräsikin runsaasti positiivista palautetta sekä yrittäjiltä, että heidän asiakkailtaan.

 

 

Kokeile sinäkin

Haluamme auttaa sinuakin menestymään. Tutustu, miten voit Book Salonin ajanvaraus-, kassa ja maksupalvelujen avulla säästää aikaa ja rahaa. Ilmaisversion voit ottaa kokeiluun, vaikka heti alla olevasta napista. Voit myös varata maksuttoman, etäyhteydellä pidettävän esittelyn, jossa kerromme sinulle lisää Book Salon -järjestelmästä. Esittely ei sido sinua mihinkään.

Aloita kokeilu    Varaa esittely

 

Käy lukemassa myös Markkinointiuutisten juttu aiheesta.

Kampaamoketju Tuccabaja investoi kasvuun ja automatisoi ajanvaraus- ja kassapalveluitaan

Innovatiiviselle salonkiketjulle jää enemmän aikaa tuotekehitykseen ja asiakastyöhön, kun seotti käyttöön Book Salonin järjestelmän seitsemän...

Read More

Book Salon on valittu Euroopan lupaavimpien fintech-startupien joukosta Mastercard Lighthouse FINITIV -ohjelmaan

Kumppanuusohjelma pyrkii vahvistamaan finanssipalvelujen ekosysteemiä. Lisäksi se yhdistää fintech-startupit ja varhaisen vaiheen kasvuyritykset...

Read More

Kurkistus toimialan talouteen - miten suomalaisilla kampaamoilla ja kauneushoitoloilla oikeasti menee?

Book Salon on tutkinut kampaamoiden ja parturien sekä kauneudenhoitoalan yritysten liiketoimintaa vuosien 2017-2022 välillä. Korona on vaikuttanut...

Read More