Skip to the main content.
ALOITA KÄYTTÖ YRITYKSESSÄ (0€)
ALOITA KÄYTTÖ YRITYKSESSÄ (0€)

LATAA HINNASTO

SOVI PUHELU

1 minuutin lukuaika

Yhdistetty kassa, maksupääte ja ajanvaraus netissä ⎯  näin Royal Beauty Spa säästi yli 1000 euroa vuodessa vaihtamalla Book Saloniin

ROYAL BEAUTY SPA on pääyrittäjä Salla Priuskan 2013 perustama 7 yrittäjän täyden palvelun hius- ja kauneushoitola Lapuan keskustasta. Salongin alkutaipaleella ei ollut käytössä hienoja ajanvaraus- tai kassajärjestelmiä, vaan kaikki kirjoiteltiin ylös perinteisellä tavalla. Ennen Book Salon PRO-pakettiin vaihtamista ROYAL BEAUTY SPA käytti kilpailijan ajanvarausta ja kassaa. Salongin maksupäätteet olivat taas otettu kolmannelta osapuolelta. Salongissa käytettiin hetkellisesti jopa kahta maksupäätettä, jotka eivät toimineet kassaohjelman kanssa yhdistettynä eli integroituina. Korttimaksuissa summat lyötiin ensin maksupäätteelle ja sitten kassaan - jos muistettiin.

Vaikka kaikkeen tottuu, niin kassasta erillinen maksupääte loi meidän arkeemme lukuisia ongelmia, Salla kertoo.

Alla muutamia esimerkkejä erillisen maksupäätteen tuomista haasteista:

  • Kokonaan väärin syötetyt lukemat maksupäätteelle -> osa rahoista kokonaan saamatta.

  • Vaikka summa olisi lyöty maksupäätteeseen oikein, niin kassaan oli saatettu syöttää väärä maksutapa -> kassaraportit ja kirjanpito heittää.

  • Väärin kassaan lyötyjä tositteita ei aina löytynyt, eikä kukaan muista jälkikäteen mistä heitto voisi johtua -> tuntien selvitystyötä pääyrittäjälle sekä vuokratuoliyrittäjille.

Yllämainituista syistä Salla kertoo tehneensä tositteiden täsmäytystä kerran viikossa, aina sunnuntaisin. Normaalisti tositteiden täsmäyttäminen vei jopa kaksi tuntia viikossa. Siis 104 tuntia vuodessa! 

Saatoin käyttää joskus väärin lyötyjen tositteiden täsmäyttämiseen joulun pyhiä tai tehdä niitä jopa äitienpäivänä, Salla myöntää.


ROYAL BEAUTY SPA on ollut nyt Book Salonin PRO-asiakkaana puoli vuotta ja on ollut erittäin tyytyväinen palveluun. Salla kertoo, että järjestelmän vaihtamispäätökseen vaikuttivat erityisesti Book Salonin ajanvarauksen, kassan ja maksupäätteen linkittyminen yhteen. Palveluiden toimiminen yhdessä tuottaa yrittäjälle lisäarvoa: ajan sekä rahan säästöä. Pelkästään pääyrittäjän näkökulmasta Sallalla säästyy Book Salonin käyttäjänä yli 1000€ vuodessa puhdasta rahaa verrattuna entisiin järjestelmiin. Puhumattakaan ajan säästöstä. Sunnuntaipäivän tositetäsmäytykset ovat nyt historiaa ja aikaa vapautuu lähimmille. Salla kertoo myös, että Book Salon on kokonaisuutena asiakkaan näkökulmasta laadukas sekä ammattimainen. Salla tarkentaa vielä, että yrittäjien näkökulmasta taas palvelu on tosi helppo käyttöinen ja selkeä. Vaikka mikään järjestelmä tuskin koskaan on täydellinen, niin Book Salon on vannoutunut tekemään kehitystyötä yrittäjän ajan säästämiseksi jatkossakin. Tähän me sitoudumme Book Salonilla!

 

JATKA TUTUSTUMISTA BOOK SALONIIN

 

Vaihtajan opas on kirjoitettu yrittäjälle, joka haluaa kasvattaa liiketoimintaansa, hakea säästöä nykyisistä järjetelmistä tai kuulla lisää Book Salonin ominaisuuksista sekä siitä, miten vaihtaminen Book Saloniin tapahtuu. Voit myös varata maksuttoman, etäyhteydellä toteutettavan esittelyn.

LATAA VAIHTAJAN OPAS ALOITA ILMAINEN KÄYTTÖ

Hyvä kirjanpitäjä

Kauneusalan yrittäjä: Hyvä taloushallinta voi säästää sinulta satoja euroja kuukaudessa.

Kirjanpito mielletään usein pakolliseksi pahaksi, rasittavaksi ja aikaa vieväksi toimenpiteeksi. Tosiasiassa kirjanpitäjä voi olla toiminimiyrittäjän...

Read More

Kampaamoketju Tuccabaja investoi kasvuun ja automatisoi ajanvaraus- ja kassapalveluitaan

Innovatiiviselle salonkiketjulle jää enemmän aikaa tuotekehitykseen ja asiakastyöhön, kun seotti käyttöön Book Salonin järjestelmän seitsemän...

Read More

Book Salon on valittu Euroopan lupaavimpien fintech-startupien joukosta Mastercard Lighthouse FINITIV -ohjelmaan

Kumppanuusohjelma pyrkii vahvistamaan finanssipalvelujen ekosysteemiä. Lisäksi se yhdistää fintech-startupit ja varhaisen vaiheen kasvuyritykset...

Read More